≫ 

"Ne treba da budeš kao oni!" Suzana lomila sve pred sobom od besa nakon što joj je Miki zamerio jednu stvar! (VIDEO)

- Nećemo više da budemo zajedno, ni da pijemo kafu! Maltretiraš me ovde! - rekla je Suzana ljutito

  • 2

Miki Đuričić i Suzana Perović su od samog početka rijalitija jako bliski, pa najviše vremena provode zajedno, a između njih postoje i emocije koje ne mogu da sakriju.

Međutim, oni često imaju nesuglasice zbog sukoba mišljenja, a prošle noći došlo je do žestoke svađe.

Naime, Đuričić ne može da je podrži u onome što radi, a zbog čega kritikuje i ostale zadrugare, pa su se posvađali, a onda je Suzana u naletu besa lupala tanjire.

- Ne mogu da verujem da si sakrila escajg i viljuške! Ono protiv čega se ja borim, to moja najbolja drugarica radi! Ovo je realan život, u ovim uslovima čovek pokaže kakav je! Ne treba da budeš kao oni! - rekao je Miki.

Suzana i miki se svađaju, Printskrin: TV Pink

- Ti meni sve ovo praviš, da zbog tebe dobijam glupa pitanja i konstatacije! Šta da radim?! Da kuvam kafu nožem! Ne treba da budeš kao oni! Nećemo više da budemo zajedno, ni da pijemo kafu! Maltretiraš me ovde! - burno je odreagovala Suzana.

Perovićeva nije mogla da podnese sve što joj je Đuričić rekao, pa je iz sobe za rehabilitaciju uzela sve tanjire i polomila ih pred njim.

- Evo, sad više nemaš ništa - rekla je Suzana kroz plač.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Tina

    19. januar 2019 | 16:19

    Ovi svi koji udu su slucaj za psihijatriju.Sund.

  • E

    20. januar 2019 | 14:56

    Suzani je vazno da se potvrdi ma koliko glupa ispada ! U stvari glupa i jeste ! Sta je htela sa ovim ? U mesto da se ustane i ode , ona se jos vise spusta , neka , neka Suzana , samo napred , dalje od dna ne mozes !

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA