Bio je kratak! Sloba se oglasio nakon što je Kija za njega rekla da je biseksualac! (FOTO)

Radanović se nakon nekoliko sati oglasio na Instagramu

  • 44

Nakon priče da je Slobodan Radanović noć 15. januara navodno proveo sa Natašom Šavijom, njegova bivša žena Kristina Kija Kockar rekla je za njega da je biseksualac, preneo je "Scandal".

- To je njegov nivo, ali razumem ga jer što više lakih devojaka, to će lakše prikriti da je biseksualac, što je tužno da na taj način laže sebe i druge, svoju porodicu, pa i mene. Ja sam uvek tu da mu pomognem, ali on prvo treba sam sebi da prizna neke stvari i meni je zaista više dosta da se spuštam kako bih njega zaštitila - rekla je Kija za Skandal, nakon čega se oglasila i na Instagramu porukom kako više neće štititi svog bivšeg muža.

Kija i Sloba/ Foto: A. Nalbantjan, Nikola Tomić

- Uvek sam se trudila da zaštitim ljude koje volim, pa čak i od njih samoh. Večiti romantik, vitez i bez lažne skromnosti mogu reći da sam uvek bila veliki prijatelj, pa i na svoju štetu, ma uvek na svoju štetu, godinama i mesecima! Verovala sam bezuslovno i sebe uveravala da nekom pomažem! Ali ako neko uporno radi neke stvari, i ne obazire se na posledice svojih postupaka i svojih laži, a ti pokušavaš da zaštitiš istog tog od njega samog! Ja više ne želim da učestvujem u tome, ni kao prijatelj ni kao žena, ni kao poznanik, ni kao ljudsko biće! A ti nastavi da lažeš druge ljude, sebe i mene - poručila je Kija.

Nakon ovoga i Sloba se oglasio na Instagramu, te poručio:

- Nikad se ne prepiri sa onim ko veruje u sopstvene laži - objavio je Sloba na engleskom jeziku.

Slobina objava na Instagramu/ Printskrin: Instagram/sampanjactatica

Šta je Nataša Šavija rekla o svemu i kako je isprozivala Kiju pogledajte OVDE.

VIDEO: Kija o Luninoj izjavi da joj je "sve oprostila", a onda je otkrila i šta joj je Sloba rekao

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Lara

    19. januar 2019 | 22:20

    A sta je ona? Biseksualka, kad je bila s njim u braku????Ne zna vise kako da skrece medijsku paznju na sebe.... Prevarena zena.... glumica.... manipulatorka ...

  • Sara

    19. januar 2019 | 23:08

    Sloba te opet matirao u jednom potezu.Bravo Slobo!

  • kuja bremza

    20. januar 2019 | 09:49

    ćekam, da se balvan PROBUDI i stavi taćku na druženje sa ex ženom. On tek tada stupi u SVOJ život i KARIERU, koju kao dobar pevać itekako može imat -BEZ NJE.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA