Marija Kulić se rasplakala zbog priče o ćerkinoj svadbi, Miljana ju je prvo mrtva hladna gledala, a onda joj postavila jedno pitanje! (VIDEO)

Miljana je u jednom momentu čak izjavila kako joj mama ne mora doći na svadbu ukoliko ne želi

  • 8

Zadrugari su sinoć gledali klipove, a onaj koji je bio na samom početku emisije jeste klip novopečenih verenika Miljane i Zole, koji je na kraju rasplakao Mariju Kulić.

Miljana i Zola ne prestaju da pričaju o svadbi u rijalitiju, što Miljanina majka Marija nikako ne podržava, a takođe se ne slažu ni oko izbora venčanice. Miljana želi u boji šampanjca, dok Marija za svoju ćerku želi belu venčanicu...

- Volela bih da vidim Pericu i Zoricu, Nikolu i Natašu, njegovu mamu, njegove prijatelje, tatu, Tijanu, ali znam nema teoretske šanse da dođe, volela bih Anči da dođe sa momkom, i tata da dođe... - nabrajala je Miljana koga bi želela da vidi na svom venčanju u Zadruzi, koje je bilo tema.

- A mama ako želi neka dođe, pozvana je da se veseli, da uživa u tom danu. Ako je nije sramota i ako misli da nisam zaslužila, ne mora da dođe - dodala je.

Miljana i Zola/ Printskrin: TV Pink

Marija se protivila Miljaninom izboru venčanice, ali je rekla da će Miljana svakako uraditi onako kako je zamislila, te da nikoga neće poslušati.

- Ja bih više volela da bude bela boja, za sve moje ćerke, jer je bela boja simbol mladosti, a šampanjac mi je već za starije žene, ne znam... - objasnila je Marija.

- Da li bi došla na svadbu? - pitala ju je Miljana koja je sedela do nje.

Marija Kulić/ Printskrin: TV Pink

- Iskreno, ako ona smatra da je to prava ljubav i da želi da se uda, ja bih to ispoštovala, jer mi je prva ćerka... Ali ovo što mi priređuje u rijalitiju, za to ćemo da vidimo - počela je da plače Marija i sela.

- A šta ti priređujem? - drsko je pitala Miljana.

- Te gluposti. Da se udaš u rijalitiju! - viknula je Marija, a kako je sve izgledalo pogledajte na snimku:

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Eni

    25. januar 2019 | 11:04

    Marija ne voli zeta ,ne podrzava vezu ni udaju ali zato bira vencanicu ,samo neka je na mufte da se ne potrosi slucajno koji dinar od njihovih para ,sramota.

  • xxx

    25. januar 2019 | 14:54

    Ipak Marija nije toliko ćaknuta kao cerka

  • LA

    25. januar 2019 | 14:00

    Bela vencanica simbolizuje nevinost a ne mladost, tako da zeni sa detetom ne pristaje belo.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA