"Psa ću ti udaviti u snegu, a mamu ku*vetinu ću ti šamarati!" Skandalozne pretnje Adama Đoganija, podnosi se krivična prijava protiv njega! (VIDEO)

Đogani nije birao reči, a prilikom svađe vređao je Doroteinu majku i zapretio joj da će joj čim izađe iz Zadruge udaviti psa

  • 44

Adam Đogani pre dve noći žestoko se posvađao sa Doroteom Jovanović i tom prilikom joj uputio niz brutalnih uvreda i pretnji.

Đogani nije birao reči, a prilikom svađe vređao je Doroteinu majku, da bi joj zapretio i da će, čim izađe iz Zadruge, udaviti Doroteinog psa (?!)

- Obećavam ti, Lea ću ti udaviti! Ja pre tebe izlazim! Obećavam ti, udaviću ga u snegu! Mamu ću ti šamarati i onog tvog V. ću je*ati! Mada, matorac je verovatno i umro, ali nema veze! A ti kad budeš izašla, tebi ću se naje*ati keve! Ja ne bijem devojke, a ti si ku*va! Tvoja mama je ku*vetina kao i ti! Ti si na svoju mamu i povukla! - urlao je Adam na Doroteu.

Kako je sve to izgledalo možete pogledati na snimku ispod teksta:

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • milan

    28. januar 2019 | 14:42

    Nema od toga nista,taj narod ima sva prava u ovoj drzavi!

  • Bejbi

    28. januar 2019 | 15:54

    A sta pametno i normalno ocekivati.od Djogaja

  • Jeca

    28. januar 2019 | 14:06

    Ma nemoguće da su Djogani ovakvi ljudi?! To je porodica za primer! 👎 i treba da ga tuže za ove pretnje.....definitivno smo dotakli dno! Moram upitati a kako Adam zna da IZLAZI PRE DOROTEE?!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA