≫ 

Procurila informacija da Aleksandra sa novim dečkom ulazi u Zadrugu, a Davidova reakcija je ponižavajuća! (VIDEO)

Ana se takođe umešala i prokomentarisala ovu informaciju

  • 20

David Dragojević i Ana Korać uživaju u vezi i koriste svaki trenutak kako bi proveli zajedno, međutim nedavno je procurela informacija da će se u Zadrugu navodno vratiti Aleksandra Subotić, a od tada su svi primetili da je njihov odnos malo zahladneo.

Povodom toga, novinar Milan Milošević, pitao je Davida šta misli o tome da se Aleksandra vrati u Zadrugu i kako bi se ponašao u tom slučaju.

Aleksandra Subotić, Printskrin: Instagram/aleksandrasuboticss

- Ovde može da uđe ko god hoće. Ana i ja se nismo zato svađali. Padao je sneg, ja sam hteo da idem da se kupamo, a ona nije htela. Nismo se ni posvađali, malo smo se sporečkali - objasnio je David.

Lazar koji je Davidu i rekao da će možda Aleksandra ući kaže da je želeo da vidi njegovu reakciju. Onda je Ana ispričala šta je ona čula od Zorice.

- David je meni rekao da je Aleksandra uslikana sa frajerom i da će sa njim ući u Zadrugu - rekla je Ana, a David je ponovio da može da uđe ko hoće, između njega i Ane se neće ništa promeniti.

- Mi smo imali neke lepe trenutke zajedno, mi smo to završili. Nikada nisam protiv bivših ništa pričao, meni je to retardirano. Ja sam imao lepe momente sa njom, sada sam sa Anom, volim je i to je to - rekao je David na kraju.

Kako je sve to izgledalo pogledajte na snimku ispod teksta:

VIDEO: David se zarozao kada je obezbeđenje dopratilo Aleksandru do vrata

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • MILENA

    29. januar 2019 | 11:14

    BRIGA DAVIDAA ZA NJU..ON SE ZALJUBIO U MLADU,,LEPU I STALOZENU DEVOJKU...

  • Ivana

    29. januar 2019 | 15:00

    Kad stize da nadje drugog frajera kad Bilja rece da je mnogo lose,da nista ne jede i malo spava,da ide kod psihologa i da je na lekovima i da po ceo dan prati Zadrugu,sad ispade,nova frizura,nova fotkanje i snimanje nekog spota!!!Kome verovati???

  • 011

    29. januar 2019 | 11:59

    Kakva mizerija od mladog coveka,ne prestaje da je ogovara po Zadruzi, malo mu je sto je ponizio pred celim svetom, nego nastavlja sa pljuvanjem i to devojke, zahvaljujuci kojoj je, usao u rialiti, sa kojom je ziveo 2 godine, ciju cerkicu je hteo da usvoji zvanicno, koju je navodno podrzavao i voleo....ali pokazao je kakvo je dno od coveka.Mitrovic da je pametan, uveo bi Aleksandru u Zadrugu, pa da vidimo kako bi im bilo.Istina, bez nje dosadno u Z2.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA