≫ 

"Ti si najomraženija osoba napolju, oženjen si, šta ti to treba?!" Šaova žena ušla u Zadrugu, on se rasplakao kao dete! (VIDEO)

Ivana Aleksić ušla je danas u Zadrugu i u Rajskom vrtu održala mužu predavanje

  • 48

Ivana Aleksić, žena Nenada Aleksića Ša, posetila je danas repera u Rajskom vrtu, gde su pričali o svemu, a osim toga mu je rekla sa kim treba da se druži i kako da se ponaša.

Ša joj je odmah poleteo u zagrljaj čim ju je ugledao i rasplakao se, i neko vreme je nije ispuštao iz naručja.

- Stoka, šta mi sve nameštaju... - plakao je Ša.

- Ja sam zato ušla ovde. Znaš da ja nikad ne bih ušla. Napolju je katastrofa, kao da si najgori, mrze te ljudi. Ne mogu da ti objasnim šta se dešava. Nemoj da biješ tuđe bitke. Napolju se sve vidi, ja sam pola stvari videla - rekla mu je Ivana, a on joj je govorio kako želi da ide napolje jer više ne može da izdrži.

Ivana i Ša u Rajskom vrtu/ Printskrin: TV Pink

Potom je Ivana oplela po Dragani Mitar, sa kojom se Ša u poslednje vreme zbližio. Skrenula mu je pažnju sa kim treba da se druži, a sa kim ne, a kao "članove porodice" istakla je Sanju i Matoru, zatim kao drugare Lunu, Adama i još neke.

- Meni, kao tvojoj ženi, se ne sviđa da ti sediš sa njom. Ne sviđa mi se ni da ti je spojen krevet sa njenim. Šta te briga i za Pavla i za sve? Ti treba da se distanciraš od osobe koja leži pored tebe i od osobe kojoj si dao patike - rekla mu je.

- Ti si oženjen čovek koji je javna ličnost, ima određeni broj godina...ti ne možeš da dozvoliš sebi taj luksuz da si ti ti. I ne možeš da me menjaš. Napolju: držite se za ruke, ti jesi zaljubljen u nju, goriš... je l' tebi to treba?! Šta ti ležiš u krevetu po ceo dan, ne treniraš ništa. To nisi ti! Ti si zanimljiv čovek! - govorila je reperova žena.

- Ja bih umro za tebe, jesi ti normalna? - rekao joj je.

- Moraš da se osvestiš da si ti najomraženija osoba trenutno. Zato sam morala da uđem, nikad u životu ne bih, šta ću ja na televiziji?! - poručila mu je Ivana.

Pogledajte šta je sve rekla za Draganu Mitar:

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • psihijatar

    29. januar 2019 | 20:18

    A KO je ona i šta je, da posle 7 dana uđe da priča sa njim, a ostali 5 meseci tamo sviraju uz batinu??????????????????????

  • Opaka

    29. januar 2019 | 19:09

    Da li je Kija na veceri pre nego ce uci Sanja bila u drustvu SHA i njegove supruge ili???? Sve mi ovo mirise na izdaju Kije i pranje Ljuljete. Sada ce biti dokazano da je Kija mozak operacije x2 !!! E moja Kija , pogresnim ljudima vjerujes !!

  • Sibin

    29. januar 2019 | 18:28

    Ljiga od coveka, sledece nedelje, NAPOLJE!!!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA