≫ 

Izbacio je iz kreveta i izvređao, a sada je Luna progovorila o raskidu sa Markom i priznala da je ni Sloba nije tako povredio! (VIDEO)

- To je glupost koja je dokazala da nas dvoje nismo jedno za drugo - rekla je Luna

  • 40

Prošle noći došlo je do žestoke svađe između Lune i Marka kada se ona umešala u njegovu svađu sa Borom Santanom.

Nakon ovoga nastao je pravi haos, a blogerka je neraspoložena zbog cele situacije odlučila da prespava kod Sava Perovića što je Miljkovića dovelo do ludila, te ju je izvređao i pobacao sve njene stvari.

Luna i Marko, Printskrin: Youtube/Zadruga Official

Njih dvoje ceo dan nisu razgovarali, a Đoganijeva je rešila da stavi tačku na vezu sa Miljkovićem posle svih uvreda.

- To je glupost koja je dokazala da nas dvoje nismo jedno za drugo. Bila je žurka, on je bio nervozan, jer mu kocka nije išla. Nastao je sukob između njega i Bore, jer je on nečime udario njega po faci i ja sam tu skočila i umešala, gde je on skočio na mene i sklonio me. Ja sam legla da spavam, bila sam nervozna i otišla do Sava da porazgovaram jer mi je bilo teško... Nastale su uvrede koje mi nijedan muškarac nije izgovorio. Čak i muškarac koji me je najviše povredio mi to nije rekao - ispričala je Luna, aludirajući na Slobu Radanovića, i dodala:

Luna, Printskrin: TV Pink

- Izbacio me je iz kreveta, bacio je moju sliku. Mislim da je tražio razlog da raskinemo. Ja nisam razočarana u njega, već u sebe. Ne mogu da kažem da mi nije bilo lepo, ali ono što je sinoć učinjeno, sve je bačeno u vodu. Nemam želju da pričam sa njim. Ja sam neko ko ume da voli i želi da voli, ako neko ne ume to da mi vrati, onda ja tu nemam šta da radim.

Šta je Luna rekla o sukobu sa Markom pogledajte na snimku ispod teksta:

VIDEO: Luna i Marko se raspilavili u snegu kada se činilo da su srećan par

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • B

    30. januar 2019 | 22:58

    Jao, jadna "zrtvica".....evo suza suzu stiže

  • Lka

    30. januar 2019 | 22:48

    Kako je krenulo, biće i gorih raskida, devojka ne shvata da je za izbor partnera pored seksa potrebno još mnogo stvari da se poklope.

  • 031

    30. januar 2019 | 22:57

    Nema pojma ona sta hoce. Klinka obicna misli da moze da se igra sa nekim. On treba sto dalje od nje da se drzi, bice mu lepsi zivot.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA