≫ 

"Šta ima da traži u njegovoj kući?!": Ana oplela po Aleksandri nakon što je saznala da je išla kod Davidove mame, Dragojević priznao da je u šoku! (VIDEO)

- Ne želim da se ponavlja ta prva Zadruga, meni je to katastrofa! - rekla je Ana iznervirano u Rajskom vrtu

  • 45

Nakon što je Stanija nešto ranije iznela svoje mišljenje o Davidovoj i Aninoj vezi, a isto tako i saoptšila neke stvari iz spoljnjeg sveta pošto je sinoć ušla u Zadrugu, njih dvoje su imali razgovor sa Drvetom mudrosti.

Stanija je zamerila Davidu što je Aleksandru za nepunih 24 sata "zamenio" Anom i što joj nije rekao neke stvari na vreme, pa su njih dvoje prokomentarisali celokupnu situaciju.

- Ne, ne, ne. Nema ona nikakav cilj da nas uzdrma. Ne znam kako se uopšte ne vide moje emocije i ne znam kako da ih dokažem, ako je stvarno tako da me neko čeka... Rekao bih puno, ne želim da budem grub. Ne znam kako neko ne vidi da sam se ja zaljubio, da ja volim Anu... - rekao je David.

Aleksandra Subotić/ Foto: Instagram/sandrasuboticss

- Ja ne razumem! On je sa devojkom raskinuo! Pritom je njihova veza bila katastrofa, ali neću da ulazim u to... Oni nisu zajedno! Zaljubo se u mene i mi smo u vezi...i šta sad ona ima da traži kod njega kući?! Meni je to sve bolesno! - iznervirala se Ana.

- Iskreno sam u šoku sad kad mi je Stanija to rekla - priznao je David, a i on i Ana su se složili da njihovu vezu apsolutno ništa neće poremetiti.

Ana i David u Rajskom vrtu/ Printskrin: TV Pink

- Ne želim da mi ispadamo kao da mi nešto loše radimo, kao da je to neka trojka! Ne želim da se ponavlja ta prva Zadruga, meni je to katastrofa! - rekla je Ana.

Pogledajte u nastavku teksta kako je izgledao razgovor:

VIDEO: A, nije hteo sa Aleksandrom... Ana i David imali seks u kupatilu

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Kova

    3. februar 2019 | 22:16

    Kako ovu krivonogu nije sramota da ona raskida sa ALeksandrom i tera je iz tudje kuce! Fuj!

  • Kiki

    3. februar 2019 | 21:53

    Njoj je najbolje da drzi ogledalo u rukekao sto je radila 24h dnevno u zadruzi 1! Ona stvarno nista drugo nezna! Lunu su lincovali zbog iste stvari! Kako su ljudi dvolicni i bezkarakterni to je strasno!

  • jo

    3. februar 2019 | 21:46

    "Ne zelim da se ponavlja Z1, meni je to katastrofa"!!!!!! dali je ova Ana glupa ili se pravi budala!! Pa zasto si agresivno skocila na coveka isti dan kad je njegova verenica izasla i zasela na njeno mesto?11 Pa da li je ona luda ili misli da su ostali svi ludi?@!!!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA