≫ 

Luna prvi put posle skandalozne svađe sa Markom progovorila o pomirenju i vezi sa njim, a onda i o Stanijinom postupku! (VIDEO)

Luna Đogani je u razgovoru sa Ognjenom priznala šta oseća i misli o Marku, kao i o tome što je Stanija pokušala da naruši Aninu i Davidovu vezu

  • 32

Luna Đogani je progovorila o odnosu sa Markom Miljkovićem, prvi put nakon skandalozne svađe posle koje su raskinuli, ali se ubrzo i pomirili i nastavili dalje.

- Dva dana nismo pričali i stvarno smo u tim trenucima shvatili koliko smo se zaljubili jedno u drugo. Jedno veče su nam pustili naš klip i oboje smo se smorili... I to veče sam mu prišla, popričali smo, posle dve rečenice me zagrlio i bilo nam je sve jasno. Uživam, srećna sam i neću dozvoliti glupostima i sitnicama da mi to upropaste - rekla je Luna i priznala da je sada još bolje nego što je bilo.

Marko Miljković/ Printskrin: TV Pink

Luna je rekla kako ne mašta o dalekoj budućnosti i više ništa ne planira iz razloga što se opekla u prvoj Zadruzi (misleći na Slobu Radanovića), već uživa u sadašnjosti i razmišlja isključivo danas za danas.

Šta je sve Marko rekao o vezi sa Lunom, budućnosti sa njom i ostalom, pogledajte OVDE.

Osim toga, smatra da su Ana i David super par te da Stanija niti bilo ko od zadrugara može poljuljati njihov odnos.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • oo

    4. februar 2019 | 11:02

    Koji je to blam i kako ponizavajuce da devojku od 23g. da moras prvo da je izdresiras da bi mogao da budes sa njom. Problem je u tome sto on ne moze promeniti njen karakter, vec samo korigovati njeno ponasanje u odredjenim situacijama, ako uopste uspe i to. A ona svidjalo se to njoj ili ne, klima glavom i pristaje na sve kako bi ga zadrzala. Kad je u pitanju Misko, vredi i da ponekad sagne glavu i odcuti.

  • Zvrk

    4. februar 2019 | 11:15

    Ne kapiram.Sta je Marko roditelj koji ce da vaspita dete od 24 godine i to je kul.Boze sacuvaj,oboje su nenormalni.

  • Krlja

    4. februar 2019 | 08:29

    Laze izmislja i fantazira...mnogo je glupa ali bas bas mnogo

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA