≫ 

"Namerno to radi da bismo mi ispali jadnici!" Ana i David opleli po Aleksandri, on ključao od besa, pa saopštio koju odluku je doneo! (VIDEO)

- Neću više da imam stresove. Ona je svesna da će neko preneti informaciju kad - tad - rekao je David

  • 37

Davida i Anu pogodila je informacija da je Aleksandra i dalje u porodičnoj kući Dragojevićeva. Ova informacija uticala je na odnos bivšeg fudbalera i Koraćeve, tako da su njih dvoje porazgovarali u pabu o Subotićevoj. David je bio posebno ljut na Aleksandru, a Ani je otvorio dušu.

- Ja ne mogu da utičem na sve ovo što se dešava spolja, šta da ti kažem? Kako da ljudi shvate da te volim?! - rekao je David.

- Znam, ali ja nemam problem sa tobom - rekla je Ana.

- Pokidani su mi živci, neću da si tužna. Ne znam kako neko ne vidi. Da li treba da budem grub i bezobrazan? Kako ne shvata?! I rekao sam sve, ne kapiram! Ja nisam takav, nisam go*no. Sad treba i spolja da me je*u psihički. Dve godine sam ispravljao krive drine, bio sam vređan, ma boli me ku*ac više za to. Neću više da imam stresove. Ona je svesna da će neko preneti informaciju kad - tad. Zbog ovoga neću ni pričati sa njom kad izađem napolje, namerno ovo radi - rekao je David.

- Ona to namerno radi, da bi mi ovde ispali jadnici - nadovezala se Ana.

Pogledajte snimak:

VIDEO: Aleksandra Subotić podelila emitovne trenutke sa Davidom

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Brakolomac

    4. februar 2019 | 17:03

    Pa jadnica i jesi, dok si vrebala zauzetog decka! I jos sad trazis da je on istera iz kuce u koju je i ulagala, a koja nije Davidova, vec njegove majke! Kad malo bolje razmislim, sta i ocekivati od jedne osobe kao sto si ti Ana K.?!

  • Budan

    4. februar 2019 | 17:41

    Pa cim je Sandra izasla, Ana je uletela kao luda u pab i raskinula sa onim Markom! Odmah se nacrtala tu pored Davida i legla mu u krevet!Klasicna rasturacica veze! Cuj, ona se nasla traziti da Sandra izadje iz Kuce davidove majke?! Ko je ona? Da li ona zna da Sandra ima neka prava u toj kuci? Sram je bilo!

  • Gledalac

    4. februar 2019 | 22:14

    Ovaj decko je katastrofa. Nije svestan da se upustio u vezu sa devojkom koja radi kao poslovna pratnja? Aleksandra nije cvecka ali je klinka koju nije imao ko da vaspita i nauci mnogim stvarima. Nije naucena da bude voljena jer evidentno joj nije pruzena ljubav dok je bila dete pa se zato i vezala za njega koji joj je dao ono sto do tada niko nije - osecaj da ima porodicu. Da je zaista voleo uspeo bi da od nje napravi ono sto zeli jer mu je Aleksandra bila verna i privrzena do koske. Ostaviti nekoga od danas do sutra zaista je nezamislivo.Da nije bilo Aleksandre od Davida ne bi bilo ni D. Ispade njegov brat mnooogooo pametniji od njega. Ozenio Dalilu,preselo se kod nje i vise ga niko i nista ne zanima. Posvetio se zeni i to je to.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA