≫ 

"Ona ga psihički uništava, ali neka i on oseti šta je karma!" Nadežda surovo o Suzani i Mikiju, a onda je sa 3 rečenice ponizila Lunu (VIDEO)

Suzana me je jako razočarala, ja okrenula leđa ona mu je brže bolje skočila mu u krevet - priča Nadežda

  • 10

Pevačica Nadežda Biljić, bivša učesnica Zadruge i bivša devojka Mikija Đuričića, ne krije da i dalje prati rijaliti, u čijoj je drugoj sezoni njena bivša ljubav započela vezu sa pevačicom Suzanom Perović. 

Nadežda ne krije da je jako razočarana u svoju drugaricu Suzanu sa kojom je Miki u vezi jer je, kako kaže, odmah po Nadeždinom napuštanju rijalitija Perovićka uskočila Đuričiću u krevet.

Razlog više je taj što je Suzana, dok je Biljićeva bila u Zadruzi, pevačicu savetovala da se pomiri sa Mikijem.

Nadežda i Miki, Printskrin: TV Pink

- Fuj. Šta on radi to je njegova stvar. Mi smo imali šta smo imali, i ostali smo u nekom okej odnosu, ali ja se njemu sigurno neću javiti kada izađe. Suzana me je jako razočarala. Na početku Zadruge 2, kada smo ušli, bodrila je mene da ja treba da priznam svoja osećanja prema Mikiju,  a kada sam ja okrenula leđa ona mu je brže bolje skočila mu u krevet, što samo potvrđuje da ona nema prijateljske kodekse, a očigledno ima kompleks prema mlađim devojkama u kući. Što je šteta, ona je jedna jako lepa žena. Ne sviđa mi se to što muči Mikija. Psihički ga uništava, ali to je njihova stvar. Ali, mora i on malo da oseti karmu - rekla nam je Nadežda.

Suzana psihički maltretira MIkija, tvrdi Nadežda, Printskrin: TV Pink

Nadežda nam je takođe kratko i prokomentarisala vezu Lune Đogani i Marka Miljkovića s obzirom da je sa njima bila u dva rijalitija.

- Luna se ne menja. Ona ne menja ponašanje. Ona misli da će i dalje ceo svet da se vrti oko nje, a neće. Marko ima ispravne stavove, stavove pravog muškarca koji se ponaša kako treba prema jednoj ženi - rekla je Nadežda za Telegraf.rs.

Ceo intervju pogledajte u videu na početku teksta! 

(Dragana Janković)

VIDEO:Zadruga Specijal: Doktor Zadrugovizović otkriva koje probleme imaju Luna, Ana, David i Miljana!

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Cica S

    12. februar 2019 | 10:15

    Zao mi Nadezde, peva bolje od pola estrade, ali nekako je pogubljena, samo treba da se sredi sama sa sobom, i da poradi na karijeri..

  • SANJA

    12. februar 2019 | 09:48

    JOŠ NISAM VIDELA POKVARENIJE OD SUZANE I MIKIJA./GLUME DOBROTU/ STRAŠNO.

  • STEVAN

    12. februar 2019 | 09:46

    SUZANA I MIKI JAKO,JAKO LOŠI LJUDI.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA