≫ 

Nakon što je poručio Aleksandri da se iseli iz njegove kuće, David ovim potezom bivšoj devojci uputio jasnu poruku! (VIDEO)

David je prošle noći tokom žurke Ani zapevao ove stihove i tako poslao jasnu poruku Subotićevoj

  • 11

Nakon što je Stanije otkrila zadrugarima da Aleksandra Subotić još uvek čeka Davida, te  da se nalazi u njegovoj porodičnoj kući u Veterniku nastao je opšti haos u Zadruzi.

Ova vest šokirala je Davida, ali i njegovu sadašnju devojku Anu Korać. David je potom poručio Aleksandri da što pre iseli iz njegove kuće, a tokom žurke koja je bila organizovana prošle noći u Zadruzi David je poslao jasnu poruku bivšoj devojci.

Aleksandra Subotić, Foto: Instagram/sandrasuboticss

Na sinoćnoj žurci odigrala se i zanimljiva scena kada je David, moguće pod uticajem alkohola, zapevao pesmu zajedno sa Anom.

- Došlo je vreme da kažem zbogom! Došlo je vreme da živim s tobom! - pevao je veselo David pokazujući rukama ka Ani.

Kako je sve to izgledalo pogledajte na snimku ispod teksta:

VIDEO: David javno isterao Aleksandru iz kuće, Karađorđu pao mrak na oči

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Cica S

    6. februar 2019 | 16:45

    David se kukavicki poneo, raskida i porucuje joj preko tv, a poslao ju je njegovoj majci, nakon sto je izbacena, gde su i ziveli pre rijalitija.. Mozda je Biljana postala dobra prijateljica sa Alex, i kuca je Biljanina, tako da ima pravo da drzi koga hoce..A mislim, da ujedno pokusava i da se resi nezeljene snajke Ane...A Alex bi trebala da razmisli o povratku u Kaludjericu kod strica, ali se verovatno vezala za Biljanu i u njon pronasla neku sigurnost i utociste, koje nije imala..!!!

  • Dis

    6. februar 2019 | 17:38

    Evo ovako prijatelju,ni jedna ni druga nisu za tebe,tebi treba neka normalna devojka koja nije javna licnost jel tu srece nema ,posto ti nisi neki lovator ti neces moci da ispratis njihove prohteve.

  • interesantno

    6. februar 2019 | 18:04

    Da sad udju Aleksandra i Tomovic, i to ruku pod ruku, probili bi mjerace gledanosti.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA