Haos zbog kazni! Karađorđe se zeleteo na Brendona, ispolivao ga iz sve snage, ni obezbeđenje ga nije sprečilo da ga ponovo zalije! (VIDEO)

Karađorđe nije polio Brendona samo jednom, već se usudio da to uradi i drugi put

  • 4

Nakon što je Veliki šef kaznio pojedine zadrugare nedeljnim honorarom zbog nepoštovanja pravila rijalitija, Karađorđe Subotić je napao Brendona, zbog čega je reagovalo i obezbeđenje.

Karađorđe je pobesneo nakon Brendonovog saopštenja oko oduzimanja honorara, te se iz čista mira zaleteo na njega i iz sve snage ga polio flašom vode.

- Čekaj, a zašto ti mene polivaš, kad si ti kažnjen honorarom? - rekao je Brendon, a i ostali zadrugari su bili na njegovoj strani tvrdeći da nije kriv.

Karađorđe polio Brendona, on bežao od njega/ Printskrin: TV Pink

- Mene krivite što ne poštujete pravila. Da li ste vi pri zdravom razumu? Istresa svoje nezadovoljstvo na meni, ti si infantilan - govorio je Brendon karađorđu, a on mu je rekao kako će sledeći put da ga polije mlekom.

Karađorđe je i nakon toga skočio na Brendona i ponovo ga polio iz sve snage, nakon čega je uletelo obezbeđenje i razdvajalo ih.

Karađorđe i Brendon, i obezbeđenje između njih/ Printskrin: TV Pink

- Naučiću ja njega - poručio je Karađorđe.

- Nije loš čovek, ali ima nezrele odluke. Strašno - rekao je Brendon koji je nastavio sa svojim poslom.

Pogledajte snimke:

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • 💨💨💨

    7. februar 2019 | 15:31

    Bravo Brendone... Neka se pokazuje taj sljam i mulj. Oni pametni znaju sta radis, a maloumni se pecaju kao muve. Tako se to radi.

  • drrr

    7. februar 2019 | 18:36

    Kako se to poliva “iz sve snage” 😂😂

  • Velja

    7. februar 2019 | 19:36

    Pa Karadjordje radi covek, nisu ga trebali kazniti. Verujem da ce se i predomisliti pa mu ukinuti kaznu. Bilo bi pravedno, sto jes' jes'.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA