≫ 

"Bila sam ku*va raspala!" Luna histerisala nakon što joj je propao tajni zadatak da Marka ubedi da je trudna, plakala i vređala produkciju! (VIDEO)

- Balon jedan nisam mogla da dobijem, jer sam bila ljubavnica, ku*va raspala, rasturačica! Je l' ne mogu ja jednom nešto da dobijem?! Ja treba samo da se je*em i to je to, ne zaslužujem ništa više od toga! - rekla je Luna

  • 54

Luni Đogani propao je tajni zadatak, da ubedi svog dečka Marka Miljkovića da je u drugom stanju, kako bi joj Drvo mudrosti ispunilo želju da Dan zaljubljenih provede sa Markom mimo Bele kuće u Zadruzi.

Nakon što je Marko saznao da je u pitanju zadatak, Luna je počela da plače, viče i histeriše, a Miljković je pokušavao da je smiri.

- Ja, budala, još idem kod Drveta i pravim budalu od sebe! Svaki dan sam išla kod njega, da bih se osećala bolje nakon sto godina, da bih sa svojim dečkom išla negde! Nisu mi dali balon jedan da dam onom debilu! - vikala je Luna u suzama, misleći na Slobodana Radanovića.

- Balon jedan nisam mogla da dobijem, jer sam bila ljubavnica, ku*va raspala, rasturačica! Je l' ne mogu ja jednom nešto da dobijem?! Ja treba samo da se je*em i to je to, ne zaslužujem ništa više od toga! - dodala je.

Luna Đogani plakala je u sobi, Printsrkin: TV Pink

Luna je potom iz sobe otišla u Pab, a Savo Perović došao je da je teši.

- Nemoj da me tešiš, hoću da jaučem i derem se. Ovde idu na ostrva, veridbe, vatrometi, ludio, suši. Ja nisam dobila čokoladu. Dobila sam kada je jadničak išao da mi kupuje za rođendan. Kada smo išli kod Amidže, bira se koja će da ide, koje poniženje zbog mene - rekla je Luna.

- A sada, kada sam jedna, moj dečko neće da me usreći. Nemoj da me smiruješ, niko nije u mom telu, patetična sam i žrtva sam, trudim se sve, ali ne mogu više. Svi znate da solite pamete, tamo iza kamera. Dođite ovamo pa probajte ovo što i ja! - vikala je Luna.

Inače, Luna je sama odala Marku da ima pomenuti tajni zadatak, kako bi izbegla problem sa njim.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Baba

    12. februar 2019 | 14:08

    Izbacite Lunu ovo nije za gledanje

  • Jeca

    12. februar 2019 | 11:29

    Sama se odala i ona plakanje, kukanje....JA SAM ŽRTVA....kako ti bre vise ne dosadi!? Ti si ljubavnica i tačka! Ne zaslužuješ empatiju zato što je ni sama nemaš niti znaš šta je to!

  • Mungos

    12. februar 2019 | 10:38

    Ma bre ona plače zato što je 15% ljudi ove godine gleda. U tajnosti se čula sa Anabelom i ona joj rekla roni suze ćero moja, roni privuc gledaoce znas da te slabo ove godine gledaju. Ni Marko ti nije pomogo jedino da zovemo jehovine svedoke.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA