≫ 

"Nisam mu ja Aleksandra!" Ana i David se žestoko posvađali, on skočio na nju, Koraćeva počela da lije suze, on jecao u Pabu! (VIDEO)

- Dođe pred svima i počne da me vređa pred svima. Ja nisam to zaslužio - govorio je David nakon svađe sa Anom

  • 32

Zadrugari su sinoć imali burnu noć, a nakon što je David Dragojević malo više popio došlo je do svađe između njega i Ane Korać, i to nakon emisije "Amidži šou" u kojoj su zajedno gostovali.

David je legao na Anu koja je ležala na krevetu i nije baš bila srećna što ju je "zaskočio". Kada je počela da baca igračke i stvari sa kreveta jer se iznervirala, David je načisto pobesneo, a zadrugari su uhvatili da ga smiruju dok nije došlo obezbeđenje i odvelo ga.

David je potom plakao Mini u Pabu i kukao kako kroz sve prolazi sam, kako niko nikad nije uz njega.

Pogledajte kako je došlo do svađe:

S druge strane, Ana je plakala u spavaćoj sobi, gde je i ostala nakon sukoba.

- Ja nikome nisam smetao. Ništa nisam uradio. Došao sam da pitam šta, kako... - rekao je David, koji je malo više popio.

- Pustio sam je, igrala je, nisam je čačkao uopšte, bio sam sam sa strane - objašnjavao je David i dalje govoreći kako ništa nije radio.

- Dođe pred svima i počne da me vređa pred svima. Ja nisam to zaslužio - ponavljao je David.

- Ni ti ni on više nema da pijete - govorili su Ani zadrugari dok je plakala na krevetu.

- Ja nisam pila. Ne razumem, u čemu je problem, taj inat... to je za decu od trinaest godina - žalila se Ana zadrugarima.

- Treba samo da legnete i da se smirite i da bude sve ok - rekla joj je Mina.

David skočio na Anu/ Printskrin: TV Pink

- Kako tako muškarci? Pa, ja imam 25 godina pra ne razmišljam tako - rekla je Ana, a Lepi Mića ju je tešio i govorio kako je sve to samo ljubomora.

- Ma, on je ljubomorisao na neku glupost...

Pogledajte i snimke:

VIDEO: David uputio brutalnu poruku majci i Aleksandri

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Nea

    13. februar 2019 | 10:45

    Ovo dvoje ne treba komentarisati. Pomirice se a onda ne treba iz wc-a ni da izlaze do kraja rijalitija jer je vec to njihovo prenemaganje i jahanje u toku programa degutantno. Ne obracaju paznju na teme niti ucestvuju. To nije pristojno! Odvratno je.

  • Jeca

    13. februar 2019 | 12:03

    Propade Micku plan, toliko o toj velikoj ljubavi, Ana nema emocija, samo gluma, Aleksandra je bila u pravu sto je pravola ljubomornr scene, ona nije glupa, videla je sta hoce Ana, zajedno sa Micom, u pravu je Davidova mama, Ana jeste rekla da ce da ga smuva i sutne

  • ANA

    13. februar 2019 | 12:42

    david glumi balvana, ana glumi LUNU, aleksandra glumi kiju, SVE ISTO KAO I PROŠLE SEZONE FILM ISTI GLUMCI RAZLIČITI. FUJ

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA