≫ 

"Onaj, kakav god je bio..." Luna na Dan zaljubljenih uporedila Marka sa Slobom, kada Miljković čuje šta je rekla neće mu biti dobro! (VIDEO)

Luna se setila prošle godine u Zadruzi, dok je bila sa Slobodanom Radanovićem u vezi

  • 46

Danas je Dan zaljubljenih, 14. februar, a u Zadruzi su se tome najviše obradovali zaljubljeni parovi, među kojima i Luna Đogani. Mada, nije sve ispalo kako je zamišljala.

Luna je sa zadrugarkama komentarisala današnji dan, kao i to što ju je Marko Miljković na neki način razočarao.

- Ja sam htela njega da iznenadim, a ne on mene. E, to je razlika. To sam ja htela, a ne da on mene iznenadi. Sad mi pogotovo ne treba ništa, ni čokolada ni ništa...jer nemam želju za tim. Je*iga, možda sam ja luda što sam tako rođena i okružena takvim ljudima - pričala je Luna i dodala kako njen očuh stalno iznenađuje njenu majku.

Luna priča sa zadrugarkama o Slobi i Marku/ Printskrin: Dailymotion

- To su te stvari. Ja to volim i ne mogu to da promenim. Onaj, kakav god je bio, on je za te stvari... Nije mogao javno, ali je pisao, donosio... - rekla je Luna misleći na Slobu, a onda se Matora nadovezala na priču.

- Nebitno, nemoj da poredimo - rekle su zatim obe.

Pogledajte snimak:

VIDEO: Da li je ovo dokaz da je Luna stvarno trudna?

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Paranoja

    14. februar 2019 | 12:17

    Očuh majka,vino,sveće....a posle makljaža,hitna,policija....romantika nema šta

  • Dixi

    14. februar 2019 | 11:31

    Kao da je Sloba jedini sa kojim poredis Marka.Sto ne poredi sa ostalim koje je imala pre Slobe ?

  • lka

    14. februar 2019 | 11:07

    Reagovacu samo na jednu recenicu, "Valjda je to tako sto sam rodjena iz ljubavi i zivela u takvom okruzenju."Koliko puta je fi sada opisan zivot Lune Djogaj koja je iz kuce ljubavi izasla sa 13 godina, roditelji se tukli ko nezdravi, majka varala svog ljubavnog partnera gde i kad je stigla.Ocuh i majka puni ljuvavi, mora milicija da intervenuse u njihivim ljubavnim izlivima.Ne sporim Luna Djogaj moze i treba kao mlada devojka da zeli ljubav , ali nemojte da prikazujete svoje zivite kao idealne od necega sto nije pistojalo.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA