≫ 

"Pun sam razumevanja, ali...": Vladimir prokomentarisao Stanijino učešće u Zadruzi, pa otkrio šta će uraditi ako se vrati u rijaliti

- Rijaliti je specifičan, jer slika koju stvaramo preko malih ekrana nije identična onoj koja je tamo - počeo je sa svojom pričom Vladimir

  • 30
Stanija Dobrojevic, Vladimir Tomovic Foto: Instagram/stanijadobrojevic, Youtube/Emisija Premijera

Vladimir Tomović govorio je o aktuelnim temama u "Zadruzi". Kršni Crnogorac prvo je prokomentarisao učešće Stanije Dobrojević u rijalitiju, u koji se nedavno vratila.

- Rijaliti je specifičan, jer slika koju stvaramo preko malih ekrana nije identična onoj koja je tamo. Koliko ima dobrih toliko ima i loših stvari kada je njen boravak u pitanju. Pun sam razumevanja, ali neke stvari definitivno ne radi kako treba. To svakako neću podeliti sa širokim narodnim masama, kritike ostavljam za "oči u oči" - rekao je Vladimir za Pink.rs.

Vladimir Tomović i Stanija dok su bili zajedno u "Zadruzi" Pritnskrin: TV Pink

Tomović je otkrio šta će prvo uraditi ako se vrati u "Zadrugu".

- Ako ponovo uđem u rijaliti, sa ženama više nema svađe, a kada malo bolje razmislim, tamo su sve žene osim Miće, Mikija i Stolića. Ako uđem, biće postrojavanje kao u vojsci - naveo je on.

VIDEO: Zadruga Specijal: Nedelja ljubavi u kojoj su glavni akteri Kija i Sloba, Luna i Marko ali i mnogi drugi:

(Telegraf.rs/Pink.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • $$$

    16. februar 2019 | 23:22

    A naveo Micu i Mikija jer zna da sve moze da postroji osim njih. Pa po meni je Mica veca zena od svih tu. 99% svadja su mu sa zenama. A ovog Stolica stvarno nem pojma ko je prvi put cujem.

  • Deki

    17. februar 2019 | 00:17

    Jos jedna crnogorska junacina na recima...aj tamo cuvaj ovce i tisina!

  • Tz

    17. februar 2019 | 00:24

    Jado jadni.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA