≫ 

"Dušu je ostavio na drumu..." Zorica Marković u suzama zbog Šabana Šaulića, prvo je jecala, a onda počela da šutira stvari (VIDEO)

- Ništa... Milioni prošli kroz ruke, vile na Dedinju i ništa... - govorila je kroz suze Zorica

  • 6
Zorica Marković Printskrin: TV Pink

Zadrugare su ovog jutra probudili pesmom pokojnog Šabana Šaulića, što je Zoricu Marković toliko rastužilo i rasplakalo, da je šutirala stvari u dvorištu.

Zorica je potom tražila pesmu od Ane Bekute "Godinama", a produkciji se obratila rečima kako nikada nije tražila nijednu pesmu.

- Kako peva, ode... Ništa, milioni prošli kroz ruke, vile na Dedinju i ništa. Sklopiš rukice i ćao, nema te više. Tuga. Dušu je ostavio po svetu i život, i evo ostavi život na drumu... - plakala je Zorica za Šabanom.

Zorica Marković plače sa Suzanom/ Printskrin: TV Pink

Potom se setila i svoje sestre, što ju je još više dotuklo.

- Plače mi se. Sve mi se skupilo - rekla je Zorica koja u jednom momentu više nije mogla da se obuzda pa je ustala i šutirala stvari.

Pogledajte snimke:

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Dragan V

    24. februar 2019 | 16:09

    Kao iskusan novinar,pratio sem izestaje sa svih desavanja,u vezi pokojnog Sabana.Toliko licemerja,laznih suza i preterane tuge,nije odavno vidjeno.Toliko tih "zvezda",slikanih sa Sabanom.Sve pate,u neveerici,bolu,ocajanju..A mnoge od njih molile su selfije.Svi smo mi neprijatno iznenadjeni njegovom pogibijom.Zali ga cela Nacija.I zaista je bio najveci.Ali prenemagati se pred kamerama,naravno dok su u kadru,otuzno je.I prepoznatljivo je..I to smo mi..

  • Jeca

    24. februar 2019 | 15:34

    Sad se setila sestre, e Zorka , Zorka gde ce tebi dusa, placi, i treba da places , koliko si ti zlo

  • Licemerka

    24. februar 2019 | 16:15

    Zorka je počela da ćelavi - videh. 😥

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA