"Šta hoćeš od mene kad sam se ja od tebe sklonila?!" Dragana napala Pavla, umešala se Stanija i izgovorila ono što nije želeo da čuje! (VIDEO)

Zbog tebe sam otišla na more, bila u Budvi, bila u Turskoj, otišla na Zlatibor, došla ovde u rijaliti, dovezao me muž - govorila je Dragana

  • 12

Bivši ljubavnici Dragana Mitar i Pavle Jovanović i dalje nisu raspravili svoj nekadašnji odnos u Zadruzi, te se između njih konstantno javlja povod za svađu.

Njih dvoje su se raspravljali u dnevnoj sobi, a Dragana ga je stalno napadala pitanjima šta želi od nje i stavljala mu do znanja da su oni davno završili.

- Šta ti hoćeš od mene kad sam se ja zbog tebe sklonila, otišla na more, bila u Budvi, bila u Turskoj, otišla na Zlatibor, došla ovde u rijaliti, dovezao me muž... Šta tu tebi nije jasno? Šta je tu tebi ostalo nedorečeno, pa si ti ušao u rijaliti?! - pitala je Dragana Pavla.

Stanija, Dragana i Pavle se raspravljaju/ Printskrin: TV Pink

- Eto, dobio sam sve, pa sam ušao... Kao što vidiš, ja nemam priču sa tobom. Kad budemo izašli, možeš slobodno, da ne pominjem ime, znaš ko je zamenica... Ja sam rekao kad sam bio na razgovoru, da ja sa devojkom nemam kontakt, ne očekujem ni da pričamo ni išta - rekao je Pavle, a onda se umešala Stanija.

- Pavle, smešno je to što si rekao da si došao da se ispromovišeš. Ti si zaljubljen u nju, i stalo ti je. Ti si dobar dečko ovako... Meni ovako bivši da dođe za mnom, ja bih ga nagazila - ubacila se Stanija.

Pogledajte snimak:

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Max

    27. februar 2019 | 00:52

    Ova Dragana je tolika guska!! (Oprostite guske) Ufurala se da je neka riba!

  • Ja

    26. februar 2019 | 13:44

    Sve sve, ali da li Vi vidite ovog zdepastog matorog patuljka, ovu botoksiranu prodavacicu zna se čega kako izgleda. E Stanojka, džaba milion operacija. Uzaaaaas!

  • Zenica

    26. februar 2019 | 17:29

    I ova situacija pokazuje da Stanija nema nikakvu ulogu u "Zadruzi 2",osim da komentarise tudje medjusobne odnose... Dakle,Stanija - dosadna i nezanimljiva "do bola",sto bi se reklo...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA