≫ 

"Kad krenem da te jašem..." Luna bez gaćica zaskočila Marka, majica se podigla i sve se videlo! (VIDEO)

Đoganijevoj su definitivno popustile sve kočnice

  • 98
Luna i Marko, Printskrin: Youtube/Zadruga Official

Luna Đogani prošle nedelje uživala sa Markom u hotelu, daleko od očiju ostalih ukućana, pa se tako previše opustila i pred kamerama pokazala previše.

Đoganijeva je po sobi šetala samo u širokoj beloj majici i to bez gaćica, a kada se nagla izvirelo je njeno međunožje, međutim to nije bilo sve, nakon ovoga ona je uputila Marku reči koje se govore u strogoj intimi.

- Kad krenem da te jašem i da budem seksualna, prekini me! Skloni me! - rekla je Luna.

Luna pokazala previše, Printskrin: Youtube/LoknicaLo

- Luna, šta je sa tobom? - čudio se Marko.

- Vidiš da nisam normalna... Ja se ponašam tako kako bih se ponašala napolju. Ja bih tebe napolju stalno smarala, gde god da idemo ja bih tebe stalno čačkala, pipkala, smarala... Ja sam takva. Ja kad nekog osećam, kao što osećam tebe, imam takvu potrebu. Problem bi bio da te ne osećam. Tad bi već trebalo da se zapitaš šta nije u redu - objasnila je ona.

Kako je sve to izgledalo pogledajte na snimku ispod teksta:

 
 
 
Погледајте ову објаву у апликацији Instagram
"Kad krenem da te jasem..." Luna zaskocila Miljkovica! Follow/Pratite: ➡️ @telegraf.rs .. .. .. #lunadjogani #luna #markomiljković #zadruga2 #zadruga #sex #telegraf_jetset #telegrafrsОбјава коју дели Telegraf Jet Set (@telegraf_jetset) дана

Pratite nas i na Instagramu, telegraf_jetset !

VIDEO: Lunu pitali da li bi raskinula sa Markom da Sloba uđe u Zadrugu

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • oo

    28. februar 2019 | 19:35

    Lunjaru u ovom momentu necu ni da komentarisem, samo se nadam da baba Jadranka za rodjendan salje novu stolicu, po mogucstvu crvenu, jer se stara raspada! Mene je zapravo zapanjio jedan detalj na prvoj slici. Pogledajte da na ekanu na onoj pokretnoj traci pise "Grupa penzionera"! Alo, ¿? grupa penzionera, jel vam to nesto govori? Pa ja mogu da se kladim u bilo sta da je to pisala ista osoba koja se ovde predstavlja kao grupa penzionera i koja podrzava svaki Lunjarin blam. Ti penzioneri su zapravo najverniji obozavaci Lunjarinih porno scena. Ma bravo za nasu grupu penzionera, najzad ste uspeli u zivotu bake i deke.

  • NAREDJENJE

    28. februar 2019 | 19:57

    Ako zelite da vas "kraljica nemorala Lunci" udostoji svojom posetom, posle pustanja "na slobodu" NAREDJUJE se svim gazdama splavova, klubova, barova, kafana, i sl. javnih mesta, da pod HITNO nabave odgovarajuce Wc stolice !

  • GISKA

    28. februar 2019 | 23:35

    RECI CU VAM. CEO NAROD JE OSUDJUJE,,,NEMORAL I BESTIDNOST SU JOJ..KARAKTERISTIKE..I MA STA MI PISALI,,,TOJ NEMORALNOJ PODRSKU DAJU NOVIARI SVOJIM PITOZNU SLIKU, TVORENO NAVIJAJU ZA NEMORAL.POKAZUJU MLADIMA KAKO LAKO DOCI DO PARA, BEZ RADA I PAMETI,,,BEZ UCENJA I OBRAZOVANJA. TO JE NESTO CIME SE MORA POZABAVITI MINISTARSTVO KULTURE,,JER OVO JE PREVAZISLO SVE MERE. TA DEVOJKA NECE MOCI ULICOM PROCI, I ZNAJU ONI TO,,ALI OPET PRIVILEGUJU NEMORAL,,SRAMOTU, NEOBRAZOVANOST. E SAD DA VIDIMO HOCE LI I KOMENTAR PROCI. HVALA.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA