"Tukla bih te od jutra do sutra!" Marija nasrnula na Zolu, Miljana skočila da ga odbrani, obezbeđenje munjevito uletelo u kuću! (VIDEO)

- Ološu jedan! Evo ga pravo lice njegovo, folirantu jedan smrdljivi, agresivni! Đubre jedno!  - urlala je Marija

  • 7

Marija Kulić prošle noći pobesnela je zbog ponašanja Miljaninog dečka Zole kada je videla kako on u toku programa viče na njenu ćerku.

Marija je ljutito krenula ka Zoli kako bi se obračunala sa njim, dok je Miljana pokušavala da je smiri, a ubrzo je reagovalo i obezbeđenje.

- Nemoj da se unosiš čoveku u lice - smirivala je Miljana Mariju.

- Sad si to uradio... Sledeći put ne budeš li ga ovako laktom u nos ili usta, za ovakvo izdiranje, sledeći put će da ti opali šamar! Je l' tebi jasno?! Vidiš da je agresivan! - tvrdila je Marija.

Marija se svađa sa Zolom, Printskrin: Dailymotion

- Ja sam dobio sto puta od nje šamar! - dobacio je Zola.

- Ja bih te tukla od jutra do sutra da sam ti ja devojka, da si stariji! Ološu jedan! Evo ga pravo lice njegovo, folirantu jedan smrdljivi, agresivni! Đubre jedno!  - urlala je Marija.

Kako je sve to izgledalo pogledajte na snimku ispod teksta:

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Dija

    28. februar 2019 | 20:57

    Nikada se nisam bavila ozbiljno ovim nazovi Cirkusom od rijalitia,Ali Marija je Odraz prave Srpkinje kada se naljuti.Iskrena do bola

  • Sandra

    28. februar 2019 | 15:23

    Marija je upravu! Ovaj Zola je lenj, izgleda mutav,ali je vrlo agresivan! Krpelj na Miljaninoj kozi, i to Marija sve vidi.

  • Rea

    28. februar 2019 | 13:47

    Ludo,luđe,najluđe..I majka i ćerka!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA