≫ 

"Koji će mi ku*ac on dok pričam s tobom?!" Nadežda i Suzana se već zakačile, umešao se Miki, pa otkrio kad je sa Biljićevom imao seks posle Zadruge! (VIDEO)

Ja znam kakav je on majmun. On nema nikakve veze sa ovim uopšte! - vikala je Nadežda

  • 9

Nadežda Biljić sinoć je ponovo ušla u Zadrugu, a njen ulazak je čini se najviše iznenadio Mikija i Suzanu. Već na samom početku, Nadežda je rekla Suzani kako mora da razgovara sa njom, što se danas i desilo, pa je odmah došlo do prepirke.

Nadežda i Suzana su se prvo zakačile, a zatim se u sve to umešao i Đuričić, Nadeždnin bivši, a Suzanin sadašnji dečko.

- Boli istina - govorila je Nadežda Suzani.

- Boli, čim pričamo gluposti. Ti i ja sele da pričamo i ti počela da se svađaš sa njim. Ignoriši ga i pričaj sa mnom i pitaj me šta te interesuje! - poručila joj je Suzana.

- Ja znam kakav je on majmun. Koji će mi ku*ac on dok pričam s tobom?! On nema nikakve veze sa ovim uopšte! - povisila je ton Nadežda.

Nadežda se svađa sa Suzanom/ Printskrin: TV Pink

- Pa ko ima veze? Ja? Ti izmišljaš to... Ušla si sa pričom ja ti zabila nož u leđa, to je strašno šta si rekla - rekla joj je Suzana, pa otišla kod Mikija.

- Super. Sve vam najbolje želim - rekla je Suzani, a potom se Miki umešao i rekao kako su joj "poželeli dobrodošlicu, a ona im tako vraća".

Miki dobacuje Nadeždi, Suzana ulazi u Belu kuću/ Printskrin: TV Pink

- Mi smo ovde već raskinuli, ovde mi je pravila probleme ogromne. Kad se završio rijaliti, jednom smo se videli, izje*ali se, ona na svoju stranu, ja se vratio da živim kod devojke tri meseca. Ona se je*ala s drugima, nebitno... Niti sam ja nju voleo niti je ona mene volela, ali ona voli tu priču kao da je to bile neka ljubav, ludilo, ovo, ono... - poverio se Miki zadrugarki.

- Kao ona njoj zabila nož u leđa! Pa, ja bio zaljubljen u nju deset godina - rekao je Miki.

Pogledajte snimak:

VIDEO: Ovako je Miki sinoć dočekao Nadeždu, a danas...

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Mara

    3. mart 2019 | 18:28

    Ovako je nadežda složila priču i za Kiju kada je ušla pa posle priznala da je lagala i da je sve anabela nagovorila. I ovaj put je sličan fazon samo drugi akteri

  • Cica S

    3. mart 2019 | 16:16

    U celoj ovoj sapunici, najcudnije mi je, sta ce Suzana sa Mikijem, u ljubavnoj vezi, udata zena. Ona se nije nijednog momenta izjasnila da nije udata...tako da....Ili je samo igra koja vodi do finala..Kako god, ipak joj ne prilici, ima muza i odraslu decu....

  • Mima

    3. mart 2019 | 18:10

    Miki onako neuredanbalav brise nos rukavom i istresa ga po dvoristu,pljuje svuda i rokce ko vepar .Ja iz njegovih ruku sve i da su u rukavicama ne bi uzela hranu koju on spremi.Najodvratniji lik u zadruzi.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA