≫ 

Nakon pomirenja usledilo je 5 minuta vrele akcije: Luna i Marko imali seks ispod tuša! (VIDEO)

Luna i Marko ušli u kabinu, a onda je počelo sve da pršti

  • 68

Luna  Đogani i Marko Miljković nedavno su imali žestoku svađu nakon koje je usledio raskid, a juče su ipak rešili da zakopaju ratne sekire, pa su imali vrelu akciju u tuš kabini.

Njih dvoje su zagrljeni otišli u kupatilo, a onda je Miljković pokušao čaršafom da prekrije kabinu kako bi sve bilo što intimnije.

Lunina i Markova akcija pod tušem trajala je svega pet minuta, a kako je to izgledalo pogledajte na snimku iznad teksta.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • istina boli

    4. mart 2019 | 10:22

    @peko I kazes "gledamo njenu neobrazovanost". Gde gledas? To sto je u Z1 lupila da imamo 31 zub? Vauu... Dalje? Gde si juce ili ovih dana u Z2 video njenu neobrazovanost? I zar ne pisete stalno da NE GLEDATE vec samo CITATE. Kako onda kazes "gledamo njenu ljubomoru prema drugima, neobrazovanost"? Znaci da ipak GLEDATE. I prestanite da lazete toliko jer ste previse providni. Ja Lunu ne podrzavam da se zna ali posto sam realan i smeta mi da neko u vezi bilo koga siri lazi i preuvelicava toliko onda to tako izgleda. Al boli me uvo bas nek izgleda, bitno da ja imam argumente kad sve pisem za razliku od vas.

  • istina boli

    4. mart 2019 | 08:39

    Eto to je taj "javni seks pred kamerama" o kojem pricate. Vauu kakav nemoral. Em radi to sa SVOJIM deckom em se nista ni ne vidi. Jasno je otprilike sta rade ali se to ne vidi. Dakle to javni seks pred kamerama NIJE. Koliko god vam se ne svidjalo to. Ali razumem da imate potrebu da pumpate komentare i preuvelicavate kako bi Luna sta gore izgledala jer sta sad osuditi kod Lune? Osudjujete jer ima seks sa svojim deckom pa ne mozete reci bas tako jer debilno zvuci pa aj reci cete da osudjujete jer ima "javni seks pred kamerama".

  • Lado

    4. mart 2019 | 17:19

    Luna je sinonim za sve sto je lose, kvarno, prosto i neobrazovano. Tacka. Ne mozete me demantovati nikako. Samo lazima .

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA