≫ 

"Pali, nisi ti moj kalibar!" Stanija besna na Vladimira, nazvala ga teletabisom i poručila da ne želi više da ga vidi! (VIDEO)

- Putuj igumane, nije problem. Ne želim više ni da čujem, ni da ga vidim - pričala je Stanija

  • 18

Staniji Dobrojević je sinoć saopšteno da je Vladimir Tomović raskinuo vezu sa njom zbog čega je ona pobesnela.

Njih dvoje su tokom prethodne večeri imali telefonski poziv putem koga joj je samo rekao da je voli, ali i da želi da se kloni Baneta Čolaka.

Tokom cele noći ali i jutra Stanija "razbija glavu" šta je razlog što je nju bivši zadrugar ostavio i da li joj je našao zamenu. Ona se danas u Rajskom vrtu jadala Maji Marinković da ju je veoma pogodilo što ju je Tomović javno ostavio.

Vladimir Tomović, Foto: Nikola Tomić

- Bio je dobar sa Minom, pa sa Lunom. Približili smo se zbog onog zadatka i od tada je krenulo sve ozbiljnije. Možda je našao drugu, pa me ostavio. Ne verujem da su ovi razlozi u kući, da neko raskine. To su gluposti. Znaš šta je ljubav. Dečko mi je nakon "Farme" opropstio sve što je bilo sa Filipom, sve je prštalo od emocija kada smo se videli, a ne ovaj teletabis što mi prebacuje zbog Baneta. Jadan je. Muž Dragane Mitar, ulazi ljubavnik, drugi ljubavnik joj šalje torte i on šmekerski daje izjave za nju. Em je iznela prljav veš i on i dalje daje šmekerski izjave. A ovaj teletabis meni zamera nekog mišića iz rijalitja. Ne trebaš mi dečko, pali! Nisi ti moj kalibar. Ovo što je uradio ovako javno je jadno. Više nema potrebe da slušam njegove razloge. Ja sam čista. Putuj igumane, nije problem. Ne želim više ni da čujem, ni da ga vidim. Sad mene kopka šta je napolju - pričala je Stanija.

Po Stanijinom izrazu lica može se primetiti da je utučena zbog onoga što joj je Vladimir priredio, ali je ponosno istakla da ne želi više da ga vidi.

Kako je sve to izgledalo pogledajte na snimku ispod teksta:

VIDEO: Vlada nasamario produkciju samo da bi ovo rekao Staniji

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • I tako

    4. mart 2019 | 13:19

    Bedni glumci, bedna gluma, ni lj od ljubavi ni r od raskida jer nisu ni bili u vezi. Ona sad brine dal ce organizovati glasanje kako su se dogovorili. Inače, 2 teletabisa u poznim godinama. Nadmen bez osnova. Fuj!

  • lemi

    4. mart 2019 | 23:49

    Moja zivotna filozofija, ako mora da bude zlo, neka bude al' ono manje. Starlleta je manje zlo od onog njakavca, .ebo ga onaj ko ga protezira po medijima u Srbiji, pun mi je tih ,,hajlendera'' koji dodju iz krsa u okruzenju u ove nase rijalitije, pa vole SRBIJU.

  • Zenica

    4. mart 2019 | 13:07

    Stanija - bez ikakvog plana šta da radi u "Zadruzi 2",bez ikakve strategije... Valjda se nada da će ovom "šupljom" pričom o "raspadu velike ljubavi" donekle privući pažnju publike,šta li... Šteta,kakav pad "velike karijere velikog reality igrača",ha, "šok i nevjerica" za njene brojne fanove...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA