≫ 

Krv šikljala na sve strane, ušivali su ga na živo, bila i policija! Lazar izneo stravične detalje nakon što se vratio sa zavijenom glavom! (VIDEO)

David je prošao sa lakšom povredom, a Lazar je "zaradio" pet šavova na glavi

  • 45

Sinoć se u Zadruzi dogodio neviđeni skandal, kada je Miljana Kulić šoljom razbila glavu Davidu Dragojeviću i Lazaru Jeremiću koji je zbog povrede završio na ušivanju glave.

Sve se dogodilo tokom Miljanine svađe sa Davidom, Anom Korać, Sanjom i Matorom, a David i Lazar su na kraju ostali krvave glave. Lazar je teže prošao i zaradio pet šavova na glavi, dok je David imao nešto manju posekotinu. Miljana je odmah odvedena u zatvor. Tamo je, kako smo pisali, sve porazbijala i pokušala da preseče vene, a nakon razgovora sa produkcijom vratila se u Belu kuću i u razgovoru sa Zolom i Lepim Mićom otkrila kako je šolju želela da baci na pod.

Miljana pogodila šoljom Lazara i Davida/ Printskrin: TV Pink

I David i Lazar su nakon ovog incidenta bili kod lekara, a došla je i policija, kako pričaju zadrugari. Nekoliko sati kasnije, Lazar se vratio u Belu kuću sa zavojem na glavi i prepričao situaciju.

- Ja ne znam kako Davidu nije ništa, hvala Bogu. Šolja ga je direkt udarila u glavu, pukla njemu o glavu. Mene je iseklo, sve mi je ovo bilo krvavo... Ušiveno mi je, mnogo me bolelo kad su mi čistili i na živo me ušivali. Znaš ti koliko to boli. Pet kopči - pričao je.

Lazar prepričava šokantne scene nakon što se vratio sa zavijenom glavom/ Printskrin: Dailymotion

Kao što je poznato, ovo pravilo rijalitija je strogo zabranjeno, kao i svaki fizički kontakt, a pogotovo nasilje. Šta će se posle ovoga desiti sa Miljanom Kulić, s obzirom da je zbog svega dolazila i policija da uzme izjave, a da je zbog ovakvog fizičkog nasilja moguća i zatvorska kazna, ostaje da vidimo.

VIDEO: Miljana lupa po zatvoru

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Jovo nanovo...

    7. mart 2019 | 13:56

    Posle agresije, divljanja u zatvoru iiiiii....razgovora sa produkcijom, Miljana se vratilaaaa! Jos u punom sjaju, onako prkosno, bez trunke kajanja ili izvinjenja.Naravno dogovorili su i navodnu kaznu, po Miljaninoj reakciji videlo se da je pripremljena.Toliko providno... Teta Mivica je bas slaba na ovu psihoticnu devojku!

  • GLAVNA ZEMUN-CECA,BILJA I ZOKA

    7. mart 2019 | 12:13

    NE MOŽEMO DA VERUJEMO.LJUDI ŠIVANI A NASILNICA JOŠ U ZADRUZI.UŽAS.

  • Brakolomac

    7. mart 2019 | 14:57

    A sta ima David i Lazar da skacu na Miljanu za Sanjine stvari?! Tu je bilo obezbedjenje, sta ima oni da skacu? To je mobing, i zato i nisu ostrije kaznili Miljanu. I neka nisu!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA