"Ovaj čovek je mrtav! Uzeo je 120.000 evra!" Miki zalio Nadeždu kafom, ona pala, progovorila o nepoznatim detaljima, pa kroz suze zapretila u kameru! (VIDEO)

Obraćam se mojoj majci, mojim drugovima! Bude li ovaj čovek posle rijalitija dočekao dan, ozbiljan će problem imati - besnela je Nadežda nakon ozbiljnog obračuna sa Mikijem

  • 14
Nadežda, Miki Printskrin: TV Pink

Za stolom je sinoć izbio neverovatan haos kada se Nadežda prvo posvađala sa Suzanom, kojoj je pomenula decu, na šta je pevačica pobesnela i zapretila joj da joj decu ne uzima u usta, a zatim je došlo do žučne svađe i obračuna sa Mikijem.

- Nemam ja para kao ti na bacanje! Ti možeš da mi popu*iš ku*ac! Ti si klošar koji nema ništa u životu! - vikala je Nadežda Mikiju, koji ju je potom zalio kafom, kada je uskočilo i obezbeđenje. Zatim ga je gađala tanjirom, a zatim se okliznula i pala na pod.

- Nemoj da počnem da pričam šta sve znam o tebi! Đubre jedno, za ovo ćeš da mi platiš debelo! Je*aću te dok god sam ovde! - vrištala je.

Miki zalio Nadeždu kafom/ Printskrin: TV Pink

- Prepodne se je*eš sa Čolakom, popodne sa mnom! Ti ćeš nekoga ku*vom nazivati! Je*em ti mamu klošarsku! - vikao joj je Miki, a onda je Nadežda pobesnela, skinula bubicu i demostrativno napustila sto.

- Evo vam vaš je*eni Miki i vaš rijaliti igrač Miki, i pušite ku*ac s vašim Mikijem Đuričićem! Eto vam on koji vam je uzeo 120.000 evra honorara, 30.000 evra je odmah plaćeno, kod sestre na račun, da bi se završila kuća! On je meni našao da priča! Sa 120.000 evra! Ne može da me je*e niko ni za milion i 200.000 evra! Marš u pi*ku materinu! Boli me ku*ac više i za rijaliti i za sve! Sad ću da vam je*em mamu ja! - odbrusila je Nadežda pa se popela na sto i krenula na Mikija.

Nadežda se popela na sto i krenula na Mikija/ Printskrin: TV Pink

- Je*ao me dan kad sam se je*ala s tobom! - vrištala je Nadežda dok ju je obezbeđenje držalo, a Miki je vikao kako izmišlja.

- Nijedna te nije htela! Digla sam ti cenu, debela svinjo, bre! - vikala je i počela da plače.

- Obraćam se mojoj majci, mojim drugovima! Bude li ovaj čovek posle rijalitija dočekao dan, ozbiljan će problem imati. Ja javno sada govorim, ovaj čovek je mrtav! - izjavila je Nadežda na kraju u kameru.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Sandra

    7. mart 2019 | 14:53

    Sta, ne sme se ostaviti komentar o Mikiju?! Miki je ispao jako los covek prema Nadezdi! Poljevati je vodom? Strasno!

  • Adi

    7. mart 2019 | 14:20

    Miki je sebican i sirov covek! Iskoristio je jednu devojku rovitog zdravlja, i sad joj se ismejava i poljeva je vodom! Kakav olos! Zao mi je Nadezde, ona je dobrica i lepog glasa! I Suzana i Miki su se ruzno poneli prema toj celoj situaciji.

  • XXX

    7. mart 2019 | 15:45

    Miki je bio gotivan lik. Sada samo prdi i smrdi u rehabu, jede i pije lezeci, radi sta hoce, ocaj...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA