≫ 

Luna nije mogla da veruje svojim očima: Evo šta je sve Đoganijeva u Zadruzi dobila za rođendan, tek da vidite tortu (VIDEO)

- Draga Luna, Veliki šef ti od srca čestita rođendan, puno zdravlja, sreće i ljubavi. Uživajte u večeri i lepo se provedite - pisalo je u pismu Velikog šefa

Luna Đogani danas, 8. marta, slavi svoj 23. rođendan. U njenu čast napravljena je rođendanska zabava, a blogerku je Veliki šef častio poklonima i tortom na sprat. Kada je Luna ušla u Belu kuću, zanemela od radosti šta je sve videla.

Tu su bili i baloni, pomenuti pokloni i torta.

- Draga Luna, Veliki šef ti od srca čestita rođendan, puno zdravlja, sreće i ljubavi. Uživajte u večeri i lepo se provedite - pisalo je u pismu Velikog šefa.

Pogledajte sniamk:

VIDEO: Luna odlepila kad je videla kakvo rođendansko iznenađenje su joj priredili

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • oo

    9. mart 2019 | 11:02

    Ne mogu da verujem da je dobila cak i isti lancic kao sto je dobila i Kija😲, ovo je bolest, buuuooooolest ! Ali Miki provalio da je Anabela sama kupila 250 cestitki, kaze hoce da proveri rukopise haha 😂. Zorica dokazala da je torta od stiropora 😂. Samo se nadam da je ajvar zaista pravi, da barem nesto bude originalno 😂 Blam, blam, blamcina od rodjendana !!!

  • Milena

    9. mart 2019 | 14:37

    Miki je provalio sinoc ,pogledao je cestitke i ukapirao da je na svakoj isti rukopis.Ipak mora se biti malo pametniji ako su se vec odlucili za takve mahinacije..

  • Sanja

    9. mart 2019 | 13:00

    Ljubavnice mogu da podrže samo nemoralni kao što su i same.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA