≫ 

Sanja raskrinkala Lunu, pomenula joj Slobu i poruku koje je poslala drugom muškarcu dok je patila za Radanovićem! Đoganijeva zanemela! (VIDEO)

- Znam za tebe i G... I onda mi nije jasno kako onda dođeš ovde da kukaš - rekla je Sanja nakon čega je Luna ostala bez teksta

Luna Đogani i Sanja Stanković zajedno su učestvovale u prvoj sezoni Zadruge i bile dobre drugarice, a onda su u jednom momentu prekinule svaki vid komunikacije i to zbog Slobe Radanovića sa kojim je blogerka tada bila u vezi i zbog kojeg je ignosrisala prijatelje.

Nakon svega njih dve su konačno porazgovarale o svemu, a Đoganijeva je iskoristila priliku da kaže Sanji koliko joj je žao zbog svog ponašanja.

- Ja sam sebe izgubila, dala sam sebe u celoj priči kao da nemam život napolju. Ja samoj sebi nisam bila prijatelj. Najviše sam se o tebe ogrešila i Jovane. I Teodore mi je bilo žao, imala sam tu povezanost. Vratilo mi se za sve što mi se desilo. Ne znam da li može da se poredi sa njenim bolom sve ono kroz šta sam ja prošla za dva meseca otkad sam napustila Zadrugu. To su bile takve pljuvačine, dobacivanja, u butiku sam imala milion situacija gde su hteli da mi napakoste. Da mi je neko rekao da ću sa 22 godine doživeti ovo da me bude sramota kad hodam ulicom i to zbog nečega što nikada nije ni bilo vredno... - počela je Luna.

Luna, Printskrin: Youtube/Zadruga Official

- Meni je Jovana rekla da treba da ti pružim šansu da razgovaramo i to... Pružila sam. Ja tebe razumem, bilo ti je teško. Ja sam proživljavala neprijatna iskustva i rekla sam u emisijama da mi nije jasno zašto ulaziš opet. Znam da je mnogo teško proživljavati negativne komentare. To je psihički neizdrživo - rekla je Sanja.

- To je bio moj gard i odbrambeni mehanizam je bilo to kada sam ušla... A u stvari u sebi sam se raspadala. Ovde kad sam ušla, kada su mi se vratila sva sećanja i sve uspomene, ja tebi ne mogu da opišem kako sam se osećala - rekla je Luna.

- Meni je to napolju izgledalo kao jeftina gluma. Ne mogu da kažem da ti nije bilo loše, ali to kukanje, pričanje sama sa sopbom:  "moje telence, 432" i te gluposti, ja gledam i ne verujem - rekla je Sanja.

- Kad je to bilo? Ono kad je bio on? - pitala je Luna.

- Da - odgovorila je Sanja.

Sanja, Printskrin: TV Pink

- To veče nije bila gluma - pravdala se Luna.

- A znaš zašto? Znam za tebe i G... I onda mi nije jasno kako onda dođeš ovde da kukaš. Meni je sve to bilo čudno, jer znam da si poslala poruku "volim te" i kome i onda vidim kako ti plačeš  i kukaš - rekla je Sanja.

- Da, ali ne mogu ja to da ti opišem to je totalno drugačiji odnos - rekla je Luna.

- Ali ne možeš nekom da napišeš "volim te", a patiš za drugom osobom - zaključila je Sanja.

Kako je izgledao njihov razgovor pogledajte na snimku ispod teksta:

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • 432 432 432

    11. mart 2019 | 13:09

    Sto volim,obozavam kad se funjatori raspale,da brane ovu ,nemaju sta pa se hvataju Kije ,hotela,a argumenti nula.Obozavam citati kako je brane ,pa se zapetljaju,jer odbrane nema,kad im favorit slagao celi zivot pa ne mogu nizasta da se uhvate kao odbranu da ima smisla.Stalno je branite i ovako zustro se uspalite,hahahahahha,a sve do jednog pucanj u prazno ali nam je zanimljivo jer nikad ne uspevate da je obdranite,nastavote tako i dalje.Hahaha.

  • GISKA

    10. mart 2019 | 22:47

    PA BILA JE SA GASTOZOM...TO JE PRVO SLOVO NJEGOVOG IMENA...BILA JE PRE ULASKA U PRVU ZADRUGU,,PA KADA JE IZASLA IZ ZADRUGE BILI 5 DANA U TURSKOJ,,,DAKLE SLOBA JE BIO MATERIJAL...ZA SEX..KAO I MARKO..SAMO STO SU PLANOVI ZA SLOBU BILI FINANCIJSKE PRIRODE...RACUNALI SU SVI,,,OBEZBEDIT CE IM SLOBA FINANSIJE,,I TO JE SVE,,A HISTERISANJE JE FOLIRANJE...A SPOMENUT CEMO MLADENA,,O TOME KASNIJE,,KADA IZADJE IZ ZATVORA,,ON SE SAM JAVIO. HVALA.

  • 432

    10. mart 2019 | 20:38

    Lazes,lazes,lazes sve lazes,ne znam samo koliko su para dobili svi unutra sem Mice da ti se slihtaju svi redom fuj,zato je ova sezona i propala ali neka izaci ces,pa opet realnost.A serpa skodic ajvarko je tu samo da nemas histerije,hemija i ljubav vam je na silu,vise hemije i strasti ima medju Micom i Radom ,nego izmedju vas dvoje.Lazljivica jedna kako pokusava narod kuoiti jeftinom glumom,a celo leto razradjuje i priprema sta ce unutra i kako ce se prati. Ko ne vidi njeno pretvaranje i kao ona je neka druga sad onda mu treba pomoc jos veca nego njoj sto je patoloska lazljivica.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA