≫ 

Stanija plakala kao kiša u Rajskom vrtu, a onda je Bane šokirao izjavom: Ja bih ti sve suze polizao! (VIDEO)

- Tebe gotivim, ali ti mi dečko praviš s*anja sa tim svojim glupostima. Ako si zaljubljen, skloni se. Kad se vratiš u vinklu, dođi da budeš drug - rekla je Stanija u suzama

  • 22

Stanija Dobrojević osamila se u Rajskom vrtu, a sa njom je došao i Bane Čolak, kako bi porpičali o svom odnosu i konfliktu koji je nastao.

Naime, Stanija je zbog ultimatuma Vladimira Tomovića napustila krevet koji se nalazio tik do Banetovog, a Bane joj je rekao da joj to nikada neće oprostiti.

Ti si se sinoć ponašao kao da te ja ostavljam, kao da smo u vezi i raskidamo... - započela je Stanija.

- Najstrašnija stvar je ta da ja nikad od tebe ne bih otišao, do kraja rijalitija. Ne znam šta da se dešava... I kad smo se najstrašnije napušavali, kad si me pljuvala, ja sam rekao da ne idem od tebe - odgovorio joj je Bane.

- Bane, a je l' može bez tih ružnih reči? - pitala ga je.

- Zašto si otišla tamo? - upitao ju je Bane.

- Zato što si me vređao - rekla je.

Stanija Dobrojević, Printskrin: Youtube/Zadruga Official

- Ja tražim već mesec dana krevet, u taj mi se nikad nije ulazilo. Posle kad si ti krenuo da pričaš gluposti, tražila sam razlog da se prebacim, sad imam razlog. Ti si moja rijaliti spr*njica - rekla je i dodala:

- Bane, je l' ti slušaš sebe šta pričaš? Ti si doživeo moj odlazak iz kreveta kao nešto najtragičnije! - rekla je Stanija.

- Nije, nego navikao sam na tebe. Mesec dana si tu, a sada demonstrativno napuštaš. Zato što je krenučla priča, zato ćeš da napuštaš krevet - rekao je.

- Bane, ja mesec dana tražim krevet. Konačno mi je ukazana prilika da ga imam, i to onaj što sam htela od prvog dana. To nema veze s tobom - rekla je.

Stanija Dobrojević, Printskrin: Youtube/Zadruga Official

- Je l' vidiš šta mi ovi ljudi rade? Ja nemam ovde s kim da pričam, pa ni s tobom. Shvataš? Pustite me da budem ovde sama u vrtu. Se*e mi se od svih vas, zajedno sa Tomovićem. Ja nemam sa vama šta da pričam. Moji najbliži su moji najveći kritičari koji me drže s obe noge na zemlji. Dečko, ti cviliš što sam otišla, a ne pitaš kako sam. Kad sam imala raskid moj prijatelj Mića me nije pitao "Kako si?", nego me je terao da šetamo sat vremena, da pričamo o tebi i da priznam da sam zaljubljena u tebe. Kapiraš?! - rekla je.

- Meni su ukaljani obraz i čast, opet. Zbog čega, koga zašto?! Ja više ne znam kako da se branim od tih priča, kapiraš? - ljutito je govorila Stanija.

- Zašto plačeš sada? Ja bih tebi sada skinuo te naočare i polizao te suze i zagrlio da te utešim - rekao je Čolak.

- Tebe gotivim, ali ti mi dečko praviš s*anja sa tim svojim glupostima. Ako si zaljubljen, skloni se. Kad se vratiš u vinklu, dođi da budeš drug - rekla je Stanija u suzama.

Video pogledajte na početku teksta.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Jeca

    12. mart 2019 | 16:30

    Kako je providna ova Stanija , glumi zrtvicu Mica je brani , a ona i dalje igra igru sa ovim psiho Colakom

  • Marija

    12. mart 2019 | 16:23

    Sta se ova svakim danom sve vise ukopava sa ovim foliranjem i pravljenjem neke jeftine price sa ovim psihicem. Stvarno su jedno za drugo. Nema koga pa daj sta das dobar i colak.

  • Branko

    12. mart 2019 | 16:20

    Procitao sam ceo tekst!Jel moguce da ovo nije predstava dvoje male dece u vrticu nego razgovor tridesetogodisnjaka?!Aaaaaaaaaa!!!!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA