≫ 

"Kiju je izdala, bila je sa Slobom": Stanija žestoko napala Anu, Koraćeva joj nije ostala dužna: "Je*eš se za pare", tukla te je žena mog prijatelja" (VIDEO)

Letelo je perje u "Zadruzi"

  • 49

Sinoć su u "Zadruzi" je došlo do žestokog okršaja, a u glavnim ulogama našli su se Stanija i Ana. Sve je krenulo nakon što je sinoć u rijalitiju pušten na kojem Lepi Mića i Dobrojevićeva pričaju loše o Koraćevoj.

Nakon toga, Ana je osula paljbu po Staniji.

- Ona je za mene drvo, ne vidim je. Mića mi je rekao da su pričali. Ona ne treba da misli da ja ne znam ništa o njoj. Ja te ne diram, nemoj mene da diraš - rekla je Ana.

- Nudim ti 50.000 evra da idemo na poligraf, da mi nađete sa dokazima da sam bila u tom smislu sa njima. Za sve ove koji pričaju to za mene, evo nudim to. Godinama sam se slikala gola. Prostituke su zaštićene kao beli medvedi. Što se tiče Kije, ona je nju izdala, bila je sa Slobom - rekla je Stanija.

- Moj prijatelj je oženjen. Ima decu. Viđaš se sa tim čovekom. Taj moj prijatelj. Ne živi ovde. Je*eš se za pare, odličan moj prijatelj. Doviđenja i prijatno, sedi dole. Tukla te žena od mog prijatelja - rekla joj je Ana.

Pogledajte snimak:

VIDEO: Ana Korać se pojavila na Slobinom nastupu bez Kije, a onda otkrila istinu o odnosu sa pevačem:

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Niki

    15. mart 2019 | 11:24

    Ne vokim ni Staniju a ni Anu ali za Anu se kao i za Soraju zna sa cime se bave i odakle im novac,automobili,stanovi a dana radnog staza nemaju i pritom je Soraji zabranjen ulazak u Srbiju,dok Stanija zivi u Americi,radi i da ona prodaje svoje slike ali se nikada nije pisalo da se bavi prostitucijom,dok se za Anu zna!Ana rece Standzi,devojka sva u silikonima lice joj je kao majmunsko dupe,ima i Standza ali mnogo umerenije i prirodnije!Sinoc Ana kaze Standzi seljanko iz Rume a ova iz Ivanjice,glupa je kao ..... a nema ko Anu nije za pare i vamo moralise!Ispadose ove prostitutke postenije od normalnih devojaka!Ma ove sto rade na Stajgi i kod Plavog Mosta su kulturnije i moralnije od Ane!!!Odvratne li devojke!Mini kapa dole,priznala je javno a zna se da su Ana,Soraja i Mina bile nerazdvojne!!!Fuj,fuj,fuuuujjjj...

  • Skup zanat

    15. mart 2019 | 13:54

    Konacno da Ani neko kaze istinu u lice! Bravo!

  • Drakce

    15. mart 2019 | 14:00

    Strašno kako se ova baba-devojka od metar i žilet ponaša,valjda je to naučila u Americi,ona je čestita i poštena ima završen ekonomski fakultet a ni jedan dan staža,za 5 godina rada u Americi zaradila je stan u Rumi i stan u N.Sadu,sama je kako je rekla finansirala i spot za pesmu,finansira porodicu,plaća onog ženskog balvana da joj bude kako kažu admin.Pa gospodo ona je naš novi Tesla,toliko dobro zaradjuje u Americi da stalno visi po rijalitijima u Srbiji,kaže oni je zovu i nude veliku lovu koju kao ne može da odbije,a pošto taj kazino gde kao radi je ladno čeka po 7,8 mesecičim se završi ona odma ide u Ameroku jer je čeka posao???,dakle ovu priču dosta uverljivu mogu poverovati deca u obdaništu i njen admin i niko više ,užas užas i ona se forsira od raznih tabloida kod nas,sramno.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA