≫ 

Kija i Sloba se posvađali na snimanju Pinkovih zvezda: Kockareva izludela bivšeg muža, on nije mogao da sakrije svoju reakciju! (FOTO)

Kija i Sloba sedeli su jedno pored drugog tokom snimanja emisije, a onda je došlo do rasprave

  • 62

Sloba Radanović i Kija Kockar pojavili su se na snimanju "Pinkovih zvezda", a onda je došlo do žučne rasprave između bivših supružnika.

Kija je za manje od minuta uspela da iznervira bivšeg supruga, nakon čega je usledila njegova burna reakcija, pa je došlo do rasprave.

Kija i Sloba se raspravljaju na snimanju emisije, Printskrin: Youtube/Paparazzo lov//DNK

Nakon ovoga Kija je pokušala da prekine svađu, pa je stavila slušalice, dok ju je Sloba iznervirani gledao očekujući odgovor na postavljeno pitanje.

Kija i Sloba, Printskrin: Youtube/Paparazzo lov//DNK

Podsećamo, Sloba se svojevremeno takmičio u "Pinkovim zvezdama" gde je osvojio treće mesto dok je sada član žirija.

VIDEO: Kija: Sloba i ja se peckamo u žiriju

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Sale

    14. mart 2019 | 21:43

    TO SU DVA MANIPULATORA NAMERNO SE JAVNO SVADJAJU DA BI PRIVUKLI PAZNJU JER LUNA IMA DECKA PA KIJA NE MOZE VISE DA UDARA NA LUNU KADA SE TOLIKO NE PODNOSE STO SE CRKVENO NE RAZVODE .

  • Kaca

    14. mart 2019 | 21:51

    Ma nije moguce da se oni svadjaju 😂

  • Bingo

    15. mart 2019 | 10:28

    Sad sam pegledala tvoj lajv i ne mogu da vjerujem da ti postavlja pitanja zasto je on u kontaktu s tobom? Zato bona ne bila sto mu to ide u prilog, sto mu je dobro za karijeru, sto mu je plus i sve to je kontra za tebe pa jednim udarcem ubija dvije muhe:svoj uspjeh i tvoj neuspjeh i oboje su mu isto dragi. Ne smeta mu tvoje zvicanje jer ga boli briga za tebe. Zato sto mi ne znamo sta si ti njemu radila ali smo vidjeli sve odvratnosti koje je on tebi. Zato sto ti je uvjek kriva neka zena nikad on, jesi ti normalna? Ti ne mozes da predješ preko necega? A ko te pitao da predjes? Voda koga hoce dvije godine, pa tebe odseta do Praga? Valjda ces procitati i ovo kad vec citas komentare ispod njegovih pjesama, eto koja su pacenica. Uostalom kad nemas prijatelja vec, sama saberi sta si dobila a sta izgubila sa ovim svojim ponasanjem u vezi njega, pa to isto saberi i oduzmi za njega.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA