"Se*e mi se od tvojih uvreda, mene nisi našao na ulici": Luna se žestoko posvađala sa Markom, a onda je zaplakala (VIDEO)

- Način na koji ti razgovaraš mi se ne sviđa... - pričala je Luna

  • 41

Luna i Marko ponovo su se posvađali. Ovog puta, Đoganijevoj je zasmetalo kako joj se Miljković obraća, što je bilo dovoljno za njihovu novu raspravu.

- Način na koji ti razgovaraš mi se ne sviđa... Ti vrištiš na mene. Ti misliš da si uvek u pravu za mene. Ja nisam ni Toma ni Dragana, mene nisi našao na ulici! Ti mene nerviraš... - rekla je Luna.

- Ti budiš u meni takvo ponašanje - rekao je Marko.

- "Se*e mi se od tvojih uvreda! Ne mogu više. Sinoć onaj haos oko pice... Nije mi jasno kako sam ja mogla da znam da si ti sinoć hteo da jedemo zajedno? Tebe nije zanimalo da li sam gladna, niko mi ništa ne daje da jedem... - rekla je kroz suze Luna.

Pogledajte snimak:

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Savet

    16. mart 2019 | 18:39

    E,moja Anabela. Dok tražite krivicu u celom svetu vaša ćerka po drugi put javno pravi budalu od sebe. Kad si priznate ko ste i šta ste možda i bude nade za vašu isfoliranu ćerku.

  • B

    16. mart 2019 | 20:08

    Jao, Lunci, zaplakala....a jel radi ona nešto drugo osim što plače i jaše stolicu u wcu? Devojka od 23 godine kaže niko mi ne daje ništa da jedem, ustani, spremi sebi nešto a ne samo da kukaš! Jadna mala zrtvica! FUJ

  • Haha

    16. mart 2019 | 20:46

    Rečnik jedne dametine

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA