≫ 

Stanijina majka bez zadrške o Vladimiru: Otkrila šta stvarno misli o njemu, a onda mu je uputila oštre reči!

- E to sam mu jedino zamerila, mislim, ajde dečko smiri se, ako je stvarno voliš sačekaj da izađe pa joj kaži da je voliš - rekla je Stanijina majka

  • 14
Vladimir Tomović, Stanija Slavica Dobrojević Printskrin: TV Pink, Twitter

Stanija Dobrojević proslavila je svoj 34. rođendan u Zadruzi i dobila mnogo poklona i čestitki, ali reči koje joj je uputila majka Slavica vidno su je zbunile i uzdrmale.

- Kćeri moja, želim ti zdravlje i sreću i da tvoj osmeh ne silazi sa tvog lica. Želim ti ljubav, da bude prava i jaka, da bude onakva kakvu je i zaslužuješ, jer pogrešan izbor može samo da te navede i odvede na pogrešan put. Zato te mama moli da staviš tačku na nešto što uopšte ne vredi. Želim da ti poručim da smo ponosni na tebe i da imaš našu podršku u tvojoj borbi, lavice - pisalo je u čestitki koju je Stanija dobila od svoje majke.

Ovako je izgledala Zadruga za Stanijin rođendan, Printskrin: TV Pink

Povodom cele situacije oglasila se Slavica i objasnila da li se njena poruka odnosila na Stanijinog bivšeg dečka Vladimira Tomovića.

- Još uvek sam pod utiskom od sinoć. Ne znam kako da vam objasnim, volela bih da me shvatite onako kako sam ja to želela, a sad da li ću uspeti ne znam, jer vidim da me mnogi nisu shvatili. Ja protiv tog momka nemam apsolutno ništa i nikad se svom detetu nisam mešala u ljubavne odnose, znači to je njen izbor i vreme pokaže da li je pravo ili nije. Međutim, meni se ne dopada njegovo ponašanje u spoljnjem svetu, čini mi se da on pravi rijaliti napolju. To je meni zasmetalo i prosto zbunjivanje nje. Ne možeš ti upravljati nekim u rijalitiju. Baš me zanima da li je neko upravljao njime dok je bio u rijalitiju. Ako si diskvalifikovan, ako hoćeš da je podržiš, podrži je. A ne da koristiš fanove i da uđe u rijaliti, ja imam osećaj da on ima veliku želju da uđe u rijaliti i to tako koristi, pravi tu pompu vezano za njegovo ime - zaključila je ona.

Vladimir Tomović, Foto: Nikola Tomić

- E, to sam mu jedino zamerila. Mislim, ajde, dečko, smiri se. Ako je stvarno voliš sačekaj da izađe pa joj kaži da je voliš. E to mi je zasmetalo - te je ostavlja, te je ne ostavlja, više ne znam i ne razumem šta želi. Tako da te dve rečenice koje sam joj napisala, ne znam da li će me shvatiti, vidim da nije baš, rekla je da nije to u mom maniru zato što joj se ja ne mešam, ali ja sam joj rekla da stavi tačku. Prosto, ti si u rijalitiju, on je napolju, sačekaj da izađe pa ćeš videti šta i kako. Ne dopada mi se ni to što ona hoće da ga pozove, da popriča, nije to ona, to je neka druga Stanija. Htela sam da zakoči, da živi u tom rijalitiju, nije lako, ali nemoj sada da joj još otežavamo glupostima spolja. Ja protiv ljubavi i protiv tog momka nemam ništa, samo sam želela da stavi tačku, možda sam trebala da napišem da sačeka da izađe pa da reši sve, možda sam ostala nedorečena - rekla je Slavica.

 
 
 
View this post on Instagram
MAJKA A post shared by SANI DOBROJEVIC (@sanidobrojevic) on

Slavica je prokomentarisala i ukućane sa kojima Stanija ima nesuglasice:

- Ja sam znala da će to biti tako, bilo je i ranije, ali zaštitili su me i ona i sin, prosto mi ne daju da ja to gledam. Jedino što saznam je preko portala i kad me ljudi informišu, čak i kad na televiziji krenu te svađe, ja isključim TV jer to me uznemirava i žao mi je. To su niski udarci... Nije joj lako i žao mi je... Ne znam kako da vam objasnim, neću da širim tu priču, već sam to i napisala, to smo doživeli i preživeli, da se te neke ružne reči ponavljaju, ali šta da radim - kaže Stanjina mama.

- Ne znam kako će da deluje sve to na nju, malo me i strah da je ne zbunim još više, i ja razmišljam da li sam to trebala da uradim ili ne, ali učinjeno je, prosto, shvatili ste me, neka sačeka kraj i neka reši to sve napolju - zaključila je Slavica za Pink.rs.

VIDEO: Vlada nasamario produkciju samo da bi ovo rekao Staniji

VIDEO: Aleksandra se uključila u Zadrugu i razgovarala sa Karađorđem

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Ja

    18. mart 2019 | 16:47

    Eto to kaze mama koja joj daje primer kako treba da se ponaša u spoljnom svetu, svi u Rumi znaju kako. Veterinar se razveo od svoje zen, Slavica zna zasto. Mene zanima druga stvar, sta kaze bata Sani? Jel nosi majice sa golom sestrom na njima, kao dok je bila na Farmi.

  • Žare

    18. mart 2019 | 17:24

    Što je ĐOGAJI, sad ste se prebacili na Staniju. Idete od članka do članka i palacate vašim otrovnim jezikom.

  • Zao mi Staniju

    18. mart 2019 | 17:01

    Da joj je mama pametnija mozda bi bila i ona.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA