≫ 

"Glava joj je svega puna, ali na vrhu stoji mala Luna": Miljan žestoko ispljuvao Staniju, Gastoz komentarom od 2 reči otkrio svašta! (VIDEO) (FOTO)

- Bila je malena u svakome s*anju, šetala je brata Galeta po imanju - između ostalog je odrecitovao Miljan Vračević

  • 49

Nekadašnji učesnik Zadruge Miljan Vračević objavio je klip u kojem žestoko proziva Staniju Dobrojević nakon prašine koja se podigla zbog toga što je starleta pre neko veče prošetala Gastoza imanjem.

Kako je već poznato, to se dogodilo tokom Gastozovog gostovanja na žurci, a sve pred Luninim očima. Očigledno da je i Miljan morao to da prokomentariše, pa je svoje mišljenje u vidu pesmice i stihova izneo na Instagramu.

- Ćao, svima. Sprdovizija se nastavlja. Malo drugačije, ali ćemo da nastavimo - počeo je.

- Golog li je du*eta kao usred leta, mora da se sunča podgrejana starleta. Prevarila jadna celu naciju, izmislila da mora na neku operaciju. Možda joj je operacija ipak bila hitna, gornja joj je usna bila mnogo sitna - recitovao je Vračević.

Stanija Dobrojević/ Printskrin: TV Pink

- Obraća se svakom kao keru, sva nam je bitna, polirala je papuče Hju Hefneru. Bila je malena u svakome s*anju, šetala je brata Galeta po imanju... Njoj je glava svega puna, ali na vrhu stoji u njoj mala Luna - poručio je Miljan.

Sa njim se očigledno složio i niko drugi neko Nenad Marinković Gastoz, bar ako je suditi po komentaru koji je ostavio ispod videa.

Miljan Vračević, desno Gastozov komentar na njegov video/ Printskrin: Instagram/miljan.official

- Znači, ćao! - napisao je Gastoz uz smajli i srce, a Miljanovu "recitaciju" u kojoj proziva Staniju pogledajte u nastavku teksta:

Podsećamo, Stanija je Gastoza prošetala po Zadruzi 26. marta kada je sa Jami gostovao na žurci, a Luna je pozelenela od muke kada ih je videla zajedno.

VIDEO: Luna priznala da je imala seks sa Gastozom

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Setlana

    30. mart 2019 | 16:18

    To je ono kada ti plate da pljujes. A pre toga pijes kafu sa Anabelom. Ne razmisljasda to.nije ljudski. Jer ko si ti? Sta zelis? Koga branis i zasto? Stanija nije otela muza, nije imala sex pred zenom? Dakle, pitam se zasto? Ali na pocetku rekoh....pijenje kafe i neki kusur, pomute pamet ovakvim. Tuzno.

  • Kova

    30. mart 2019 | 15:24

    Ovaj je teska balvancina! Neotesan i pun kompleksa!

  • Sandra

    30. mart 2019 | 14:22

    Ajde pali slihteru! Vozi Pevaca Lazica pa misli da je svu pamet popio! Glupan!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA