≫ 

"Neće da prizna da je rasturila nečiju veridbu!" Aleksandra rekla šta stvarno misli o Ani i progovorila o njenoj navodnoj trudnoći! (VIDEO)

- Mene su zvali da mi kažu da postoji mogućnost da je ona trudna - pričala je Aleksandra sa učesnicama Zadruge u spavaćoj sobi

  • 25

Aleksandra Subotić sinoć se vratila u Zadrugu, gde je zatekla potpuno drugačiju situaciju od one koju je ostavila. 

Ana i David se nisu potresli oko njenog ulaska, čak su odbili i da se pozdrave sa njom, a Aleksandra je kasnije prokomentarisala sa ostatkom zadrugarki i Aninu moguću trudnoću, o kojoj se ranije dosta pričalo.

- Mene su zvali da mi kažu da postoji mogućnost da je ona trudna. Ja sam njima svim srcem poželela sreću i rekla da bi volela da je tako. Imala sam i jedan šaljivi komentar, rekla sam da bih volela da devojčica bude lepa na mamu, a pametna na tatu - ispričala je Aleksandra.

Aleksandra Subotić priča sa učesnicama Zadruge u spavaćoj sobi/ Printskrin: TV Pink

- Mislim da su oni dosta slični, da su se baš našli. Sličan se sličnom raduje. Ona meni ništa nije uradila, ali sve to što je pričala o meni, način na koji me je gazila i spuštala... Meni je najbolesnije što ona neće da prizna da je ona rasturila nečiju veridbu - rekla je Subotićeva.

- Ja sve manje i manje imam poverenja u muškarce. Zbog ovakvih skotova - rekla je Marija, a Aleksandra je konstatovala da će se njemu sve to obiti o glavu.

Pogledajte snimak u nastavku teksta:

VIDEO: Velika ispovest Aleksandre Subotić: O prevari, Ani i Davidu, o životu sa njegovom majkom

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Brakolomac

    31. mart 2019 | 15:08

    Pa naravno da joj je rasturila veridbu! Ana se OTVORENO nabacivala Davidu u pristustvu Aleksandre! Cuj, pa ni Luna nikad nije priznala da je bila ljubavnica!

  • WW

    31. mart 2019 | 14:26

    Stvarno mi nije jasno zasto napada Anu, ako vec oce nekog da krivi onda treba Davida. A ona je mami rasturila vezu , i tu je ona kriva vise nego taj bivsi mamin momak. Zasto ga nije odbila i rekla mami da se on udvara njoj? A Ana nije u krvnom srodstvu sa Aleksandrom pa da ova sad krivi nju

  • Sasa

    31. mart 2019 | 15:01

    Marko miljkovic lagano postaje prvi glupan z2...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA