≫ 

"To je čovek sa kojim sam planirala budućnost!" Aleksandra pred svima priznala kako se osećala kada je saznala da je David sa Anom u vezi! (VIDEO)

- Planirala sam sa njim decu i porodicu - rekla je Aleksandra

  • 19

Prošle noći tokom "Igre istine", Aleksandra Subotić odgovorila je napitanje koje joj je postavio Milan Petković i otkrila kako se osećala kada je saznala da njen dečko David Dragojević ima novu devojku.

Da podsetimo, David Dragojević je javno prevario Aleksandru sa Anom Korać, a neposredno pred njen odlazak joj je govorio reči koje su joj davale nadu da će imati porodicu.

David i Ana, Printskrin: TV Pink

- Da li ti je u nekom trenutku bilo krivo što su njih dvoje zajedno - upitao je Milan Aleksandru.

- Naravno da jeste. To je čovek sa kojim sam ja planirala budućnost. Ja nisam mogla to da prihvatim. Za mene je to bio šok. Slao je pozdrave po nekim ljudima. Kada sam izašla rekao je da se bori za svoju devojčicu. Planirala sam sa njim decu i porodicu - pričala je Aleksandra.

Kako je sve to izgledalo pogledajte na snimku ispod teksta:

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Boki

    1. april 2019 | 08:10

    Planirala je ona budućnost sa maminim dečkom.

  • Realno

    1. april 2019 | 13:05

    Sve ok raskid i to, ali da je sutne tako preko tv i kao idi sa detetom iz moje kuce to nije ok.On je tom detetu bio ocinska figura 2 godine.Zar nijednom nije pomislio kako na sto bezbolniji nacin da resi tu situaciju nego kao djubre da ih izbaci!?I ako bi na njenom mestu sama otisla odmah iz njegove kuce.Kad je vec prihvatio vezu sa zenom koja ima dete mora da bude svestan da ne moze tek tako da okrene ledjaSto se njegove mame tice zena je upravu.Ko bi jos zeleo snajku prostitutku?Nijedna majka,zar ne?A sto se Aleksandre tice,ona je njoj ostavljena u amanet sve sa detetom tako da bi bilo bas zlobno da ih izbaci tokom zime napolje.To on treba da resi, a ne ona.

  • Una

    1. april 2019 | 12:00

    Dusane ti nisi normalan ako ti netmas emocije jadan si .Jasam imala muza od kog Sam se razvela zbog drugi zena pre46 godina i dalje imaju oziljci ljubav nestane. Lazi se. ne zaboravljaju Aleksandra ima pravo da im pogleda u oci a ne da je krivonoga blati

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA