David izjurio iz Bele kuće, pa plakao kao kiša zbog Aleksandrinih reči: Ne mogu psihički da izdržim! (VIDEO)

- Bio sam u ku*cu. Ne mogu psihički da izdržim - rekao je uplakani Dragojević

  • 25

Tokom "Igre istine"  Aleksandra i David su se sukobili, a dok joj je on izgovarao teške reči njegova nova devojka sa kojom ju je prevario se smejala.

Međutim, David je nakon svađe završio u Pabu uplakan. Naime, sve je krenulo kada je Subotićeva spomenula kako ju je sada već bivši dečko sa ćerkom Magdalenom izbacio iz kuće. David je zbog toga pobesneo i izjurio iz kuće, a za njim i Ana Korać.

- Ja ne mogu ovo. Evo, idi sada sa njom, pa se lažite do sutra! Ne zanima me ova priča. Vi samo lažete. Hoće od sebe žrtvu da pravi! - besnela je Ana.

- Vratio sam se zbog nje iz Amerike. Šta meni sve treba ovo? Bio sam u ku*cu. Ne mogu psihički da izdržim - rekao je uplakani Dragojević.

- Da si na vreme raskinuo, sve bi bilo drugačije. Ona je napolju preživela pakao, ti nisi, tebi su se ugasile emocije, njoj nisu. Ti si imao sreću da se zaljubiš, ona nije. Tebi da je ona tebi ovo uradila, ti bi proživeo pakao. Nisi na vreme uradio neke stvari - rekao je Jeremić.

Pogledajte snimak:

VIDEO: Zadruga Specijal: Top 5 najzanimljivijih seks akcija zadrugara!

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • 😛😛😛

    1. april 2019 | 14:39

    Ne laže,pustite snimak na kom David govori da napusti kuću a ako neće on da kaže ona će reći,a ona je poručivala šta će ona kod tebe u kući? Puče prvi dan mače pače,a rekoše našu ljubav ništa ne može da poremeti.

  • Kova

    1. april 2019 | 14:32

    Sta je on mislio? Njusiti krivonogu i lagati o Aleksandri? Hej ti maleni, nicija nije do zore gorela!

  • Ja

    1. april 2019 | 14:01

    BEŽI OD NJE SAMO DA TI NA PAKOSTI IMAŠ ANU ČUVAJTE SE

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA