≫ 

Ana će odlepiti kad ovo vidi! Aleksandra se uvijala kraj Davida u prekratkom miniću, a o njegovoj reakciji će se i te kako pričati! (VIDEO)

Subotićeva je iskoristila priliku čim je Ana otišla do Bele kuće

  • 15

Iako nisu u dobrim odnosima otkako se vratila u Zadrugu, Aleksandra Subotić i David Dragojević nekako su se ipak malo zbližili na žurki tokom prethodne noći.

Aleksandra se baš opustila Printskrin: TV Pink

Da li je samo privremeno "zbližavanje" ili će uspeti da raščiste odnose ostaje da vidimo, ali je Aleksandra sinoć iskoristila priliku da se približi bivšem dečku čim je Ana Korać otišla do Bele kuće.

Naime, Aleksandra se uvijala kraj Davida u prekratkom miniću i isturenih grudi, i to sve dok je on stajao tik do nje.

Aleksandra se uvija kraj Davida/ Printskrin: TV Pink

Osmeh sa lica nije skidao, da li zbog toga što je malo popio pa se opustio ili nečeg drugog, a u jednom momentu se okrenuo ka Aleksandri i gestikulacijom rekao da se nimalo ne buni zbog njenog prisustva.

Pogledajte kako je to izgledalo u videu na početku teksta.

VIDEO: Sudar moralnih gromada: Aleksandra najstrašnije ponizila Lunu

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Boba

    3. april 2019 | 11:37

    Kako moze Aleksandra da laze da nije znala da je CBaekapa bio ozenjen kad je bila sa njim. Boze ,boze koji je to lazov laze narod a mi svi znamo sta je bilo. Boze,boze.

  • Zejna

    3. april 2019 | 14:07

    Aleksandra i treba da ide na zivce krivonogoj! Svaki dan i u svakom momentu! Zato sto ovakve rasturacice veza idu na zivce svakoj normalnoj zeni!Meni se stomak prevrne od Ane K,.! Em ima krive noge, em je ruzna, em bezobrazna!

  • Ivana

    3. april 2019 | 14:38

    Aleksandra dete tebi nisu sve ovce na broju. Sve dok si unisljena ti ces patiti. Ti ne mozes da ne spomenes Davida,a govoris kako si ga prebolela.Tezak folirant samo vreme ce pokazati

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA