≫ 

"Bila sam u lošem psihičkom stanju": Aleksandra ispričala kako se osećala kada je David započeo vezu sa Anom (VIDEO)

- Počela sam loše da se osećam kada mu je dolazila u krevet - rekla je Subotićeva

  • 14

Aleksandra Subotić bila je gošća u radiju "Amnezija", a svojim domaćinima, Banetu Čolaku i Bori je pričala o Davidu i Ani, kao i tome kako se osećala kada je Dragojević uplovio u romansu sa Koraćevom.

- Iskreno, razočarana sam u jednu ruku, a u drugu sam i srećna. Imala sam priliku da ostavim svog bivšeg partnera samog, a da nemam bilo kakav uticaj. Videli smo šta je uradio, hvala Bogu da su mi se otvorile oči. Baš sam u neku ruku i zahvalna. Počela sam loše da se osećam kada mu je dolazila u krevet. Počela sam loše da se osećam, dok sam bila napolju, bila sam u lošem psihičkom stanju. U jednom trenutku je Marija to prenela Davidu. Povraćala sam, bilo mi je loše. Zahvaljujem se Davidovoj mami što mi se našla kad mi je bilo najgore. Ujutru sam se budila sa stresom, tako sam i legla. To mi je bio jako tužan period u životu - rekla je Aleksandra i dodala:

- Idealizovala sam ga, verovala sam mu. Nemam šta ja tu više da sumnjam, videla sam šta se sprema. Nisam očekivala da će napraviti to što je napravio. Sad kad sam ušla, malo sam oguglala. Toliko sam se razočarala i toliko me povredilo da nemam neki osećaj za njih. Oni su za mene David i Ana. Ja jednostavno smatram da oni zaslužuju jedno drugo. Njemu je trebala da se desi jedna Ana - navela je Subotićeva.

Pogledajte snimak:

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Leo

    4. april 2019 | 05:27

    Ovo je stvarno preterano.Koja drama ostavio devojku ni prvi ni zadnji.Ona je bila samo devojka nista vise.Dtalno spominje dete nije on otac nek trazi od oca to sto trazi odDavida.Kad pocme da objasnjava nikad kraja umisljena itd.

  • Rule

    4. april 2019 | 11:02

    Sandra prica istinu. Veceras ce snimci pokazati to. Ovo dvoje ce biti raskrinkani.

  • Kapa dole

    4. april 2019 | 11:21

    Dobro je David izdrzao i ove dve godine sa posesivnom i napornom Aleksandrom, napaljenom Ljubom i ljigavim Karadjordjem! Porodica da te Bog sacuva! Ne vole se ni medjusobno, a ocekuju da ih drugi voli! Bezi Davide sto dalje, od njih, ako nije Ana neka bude treca, cetvrta,.....!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA