≫ 

"Budala, svi joj se smeju! Ima li neko da joj kaže da se unormali?!" Nadeždina majka razočarana i besna nakon žestokog seksa njene ćerke i Tome! (VIDEO)

- Moj suprug gleda i mnogo mu smeta njeno ponašanje. Ušla je da se "opere" od Mikija, a šta je uradila?! - kaže Nadeždina majka razočarana što njena ćerka ponavlja iste greške

  • 14
Nadežda i Toma pred ulazak u Zadrugu, Foto: A. Nalbantjan

Nadežda Biljić i Toma Panić imali su vrelu akciju u kupatilu, pa u tuš-kabini, a onda i u sobi pred svim zadrugarima. U jednom momentu jorgan se podigao, pa su prisutni mogli jasno i da vide Nadeždin i Tomin seks.

Biljićeva i Panić menjali su poze pa smo mogli da ih vidimo u akciji otpozadi, stojećoj, nosećoj... ali i Nadeždu koja oralno zadovoljava manekena.

Pevačicina majka Slavica Biljić u prvoj sezoni Zadruge podržala je Nadeždu kada je imala seks pred kamerama sa Mikijem Đuričićem. Međutim, kako stoje stvari Nadežda ovoga puta od majke nema podršku. Slavica Biljić je razočarana što njena ćerka ponavlja iste greške.

Akcija Tome i Nadežde, Printskrin: dailymotion

- Verujte mi da više ne gledam Zadrugu. Ne želim da se nerviram. Međutim, svi mi javljaju i šalju slike i snimke... Moj suprug gleda i mnogo mu smeta njeno ponašanje. Šta da vam kažem? Ušla je da se "opere" od Mikija, a šta je uradila?! - zapitala se Slavia vidno šokirana ćerkinim ponašanjem i ponvljanjem istog ponašanja kao u Zadruzi 1.

- Ona nije normalna, ne znam zašto to radi, kad je svesna kamera i svega? Zna kako je prošla u prvoj sezoni i zna da joj to ne treba! - kaže pevačicina mjaka.

Slavica ne podržava Nadeždine akcije koje su transparentne i smatra da joj se svi smeju zbog toga iako rade isto, samo ne pred kamerama.

- To što Nada radi, rade i drugi zadrugari, samo se njihovo ne vidi. Ona ništa ne skriva i sve radi transparentno, zato je i budala. Zato nju svi komentarišu i smeju joj se, a ne ove druge koji to isto rade, ali na pametniji način - objašnjava Slavica koja bi Nadeždi prenela poruku da je vreme, kako je rekla, da se unormali.

Nadeđdina majka, Slavica, Printskrin: Youtube/Zadruga Official

- Ima li nekog da joj kaže da se unormali? Da joj prenese da to više ne radi? Kada bi me pozvala, ja bih joj rekla da ne bruka više ni nas, ni sebe... Nada je naše dete i mi je volimo takvu kakva je. Ne zameramo joj seks, samo joj zameramo to što ne vodi računa gde to radi i to što se sve vidi, što mi to vidimo kao njeni roditelji - priča majka učesnice Zadruge.

Kako je Nadežda još tokom prve sezone rijalitija otkrila da ne sme da pije alkohol, pevačicina majka tvrdi da to ni sada ne sme da radi.

- Ona ne sme da pije alkohol zbog terapije koju uzima - bila je izričita Slavica.

Nadeždina mama ne krije da se čuje sa Panićevom majkom Jasminom i da se pevačicina potencijalna buduća svekrva ne oseća prijatno zbog svega što je videla.

Nadežda i Toma nakon akcije, Printskrin: dailymotion

- Čujem se sa Tominom mamom sve vreme... Šta će žena, i ona je u čudu kao i ja. Ni njoj nije prijatno i nije oduševljena ponašanjem svog sina. Ona takođe kaže da oni nisu bili pijani, već da su potpuno svesni i trezni imali seks. Biće da su zaljubljeni i da ne mogu da se kontrolišu. Ako ništa drugo, Nadežda je bar dokazala da je Miki stvarno ne zanima - zaključila je Slavica.

Kako je izgledala Tomina i Nadeždina akcija u sobi ped zadrugarima pogledajte u videu ispod:

VIDEO: Opa, Nadežda, pao seks sa Tomom! Od njihovih uzdaha tresla se Zadruga

(Telegraf.rs/Alo.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Max

    4. april 2019 | 19:31

    Jadni ste vi roditelji na sta ste osudjeni !! Grozno

  • EL...

    4. april 2019 | 16:50

    Jadna žena , da joj nisam u koži .

  • Nena

    4. april 2019 | 17:17

    Zao mi je ove devojke. Sta napravi od sebe, a bila je dobra pevacica. Uvek sam glasala za nju kad je bilo takmicenje u Grandu. Tuzno!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA