≫ 

"Kaži da si kriva za sve, priznaj da si razvratnica!" Ana Korać se žalila Lepom Mići na Aleksandru, on joj očitao bukvicu! (VIDEO)

- Shvati, ti si se zaljubila i nisi realna! To je poenta tvog problema! - poručio je Lepi Mića Ani Korać

  • 15

Ana Korać poverila se Lepom Mići u hotelu, a tema je bio David Dragojević i njegov odnos sa Aleksandrom Subotić, koja je poljuljala sve odnose vrativši se ponovo u Zadrugu. 

Ana se žalila kako ne može više da podnese laži i to što je smatraju krivom za Davidov i Aleksandrin raskid, a Lepom Mići je priznala da je zaljubljena i da Davida prihvata takvog kakav jeste.

- Sad je David ološ, sad je ovakav i onakav, pa što je onda bila sa tim čovekom?! Ne, ne, ona je stvorila film u glavi kako smo mi sve izrežirali... - žalila se Ana Mići.

- Shvati, ti si se zaljubila i nisi realna! To je poenta tvog problema! - rekao joj je on.

- Ja sam rekla, i da je najgori na svetu, ja sam se zaljubila u tog čoveka!

Ana Korać/ Printskrin: TV Pink

- Onda kaži, ja sam kriva za sve, priznajem sve, ali ja ga volim! Tako onda kaži! - rekao joj je Mića.

- Pa ja sam tako i rekla! Ja sam zaljubljena u njega, i da je kriv za sve i da je najgori! Da, ja sam baš planirala da budem sa Davidom... Meni je baš to trebalo u životu - bila je ironična Ana.

- Nisi, desilo se. Ali ti sa njim planiraš život, a ne znaš ni ko je ni šta je - poručio joj je Lepi Mića.

- Ma, i da je najgori, ja njega takvog volim! Ja ga nikad neću ostaviti. Sad su svi odjednom od 1. aprila okrenuli drugu priču. Mene to ne zanima! Svi počeli kao mene da napadaju tu - bunila se Ana.

Lepi Mića savetuje Anu Korać/ Printskrin: TV Pink

- Onda budi spremna na to da si razvratnica i ku*va - rekao joj je Mića.

- Ja mogu da se borim sa tim, ali ne mogu da se borim sa tim što neko priča, a nije tako! Boli me uvo šta ko priča. Je l' napolju niko nema oči?! Kao da niko nije gledao od početka ovo?!

Pogledajte snimak:

VIDEO: Aleksandra igra, vrti se kao čigra, a David ništa...

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Nea

    4. april 2019 | 14:25

    Hahhaha, mila moja, svi mi imamo oci a pogotovo usi i znamo sta si ruzno govorila. Jos govoris da vjerujemo u lazi one nesretnice koja nije bila ususkana roditeljskom ljubavlju kao ti, imas obraza i da pljujes po to malo srece koju je mislila da ima sa beskarakternim lovcem na novac! Nego slusaj ti tog Micuna pa i tebi kupi bundu kao nedavno jednoj djevojci od koje cak dobi i poljubac! Gdje ima da je cica od sezdeset godina prijatelj sa djevojkama od dvadeset?? ??

  • Kova

    4. april 2019 | 14:58

    @Nea Svaka vam cast na komentaru! Suze su mi krenule, upravo tako! Ova beskarakterna sponzorusa je poredila psa sa Aleksandrinim detetom, govorila da ce ona reci da je istera iz kuce, a nije svesna da je to veliki greh i da izaziva gnusanje kod normalnog sveta! David je lovac na novac, sto potvrdjuje i njegova prva devojka! Polako, Bog sve vidi!

  • Napukle usne

    4. april 2019 | 12:58

    Da, nije kriva?! Dok kera ne zamase repom, pas ne laje!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA