Zadrugari pokazali pravo lice, Mića frapirao izjavom! Birali između Aleksandre i Davida, evo koga su poslali u zatvor! (VIDEO)

Jedno od bivših verenika je otišlo u zatvor, a gledaoci su izabrali Marka Stolića

  • 11

U Zadruzi su završene još jedne nominacije, a učesnici rijalitija morali su da izaberu između bivših verenika, Aleksandre Subotić i Davida Dragojevića.

Ovonedeljni vođa Lepi Mića za potrčke je postavio Aleksandru i Davida, što se nimalo, od samog početka, nije svidelo njegovoj novoj devojci Ani Korać.

- Davida ne bih mogla da pošaljem nikada u zatvor. O Aleksandri nemam lepo mišljenje, ali joj želim svu sreću. Želim joj da prvo raščisti sve odnose sa mamom i tamo i svu sreću na svetu - izjavila je Aleksandra kada je red došao na nju da da svoj glas.

Aleksandra Subotić/ Printskrin: TV Pink

- Puno ti hvala, baš mi znači - ironično joj je odgovorila Subotićeva.

Odluka Lepog Miće bila je najveće iznenađenje za sve zadrugare, a on je bio na strani Aleksandre i Davida poslao u zatvor, jer je tako odlučila većina.

- Napravili ste od čoveka koji je bio ikona za sve vas najvećeg Indijanca, a od žene koju ste mrzeli sveticu - odbrusio je Mića.

Davidu će društvo praviti Marko Stolić, koji je dobio najmanje glasova gledalaca.

Kako je izgledao nastavak nominacija, pogledajte u nastavku:

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Slika i prilika

    5. april 2019 | 20:46

    Jaooo, ko Micu ne zna skupo bi ga platio! On je taj koji najvise psuje, on je taj koji se opet lize sa onima koje je vredjao, on je taj koji spletkari i spaja ljude, on je taj koji sve navija na svoju vodenicu! Covek sujetan do bola!

  • Mm

    5. april 2019 | 23:23

    Mica je prava hijena, zlo od coveka, prevrtljivko, covek sa sto lica. Bravo za Aleksandru, ljubomorni su na nju jer joj sevsmeska prvo mesto pa ce poneki da polude. Samo hrabro Aleksandra.

  • Adi

    5. april 2019 | 21:56

    Jooj Lepi Mica i njegovo pravo lice?! Pa on sve okrece na svoj tocak, sve! Sad samo moze upravljati krivonogom i davidom, pa je nervozan! Covek je vulgaran i sujetan do koske!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA