≫ 

"Ona sigurno neće motati girose": Aleksandra govorila o Ani, pa dala svoj sud da li će veze Koraćeve i Davida uspeti (VIDEO)

- On je mene poljupcem sa Anom osudio da se ja osećam loše i da gledam Biljanu i njegovu baku koje sve to gledaju - rekla je Subotićeva

  • 12

Aleksandra Subotić popričala je sa Ognjenom Amidžićem o aktuelnostima u "Zadruzi". Ona je pričala o svom bivšem dečku Davidu, ali i o Ani, pa je iznela svoje mišljenje da li će veza Dragojevića i Koraćeve uspeti ili ne.

- Osetila sam se pogubljeno kada sam ušla. Mislim da ne mogu da objasnim ljudima, ali ne žele da me razumeju. Niko ne shvata da se meni ovo dogodilo. Promenilo mi je život. Nisam očekivala svakakve reči od Davida, mislila sam da će moj ulazak uticati na njega bolje. Kao da smo stranci, pa čak i neprijatelji. U početku sam gledala i nisam verovala. U njegovoj kući sam se osećala kao stranac. On je mene poljupcem sa Anom osudio da se ja osećam loše i da gledam Biljanu i njegovu baku koje sve to gledaju. Osećala sam se suvišno. Sećam se koliko sam vrištala i plakala kada me prevario. Lomilo me sve psihički - navela je Aleksandra.

Šta je još rekla, pogledajte na sledećem snimku:

VIDEO: Zadruga specijal: Povratak Aleksandre uzdrmao Zadrugare, ovako su reagovali:

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Zejna

    7. april 2019 | 13:59

    Pa uspece ako oboje vudu ziveli kao do sada, svako svojim sponzorima po lovu!

  • Adi

    7. april 2019 | 03:49

    Pa neka mu je sa srecom sa krivonogom! Oni su oboje sponzoruse, muska i zenska, idealan su par!

  • Profa

    7. april 2019 | 07:33

    A ti si kao motala giros? Da, ali dok si ga jela.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA