≫ 

Veliki šef svojom odlukom zaprepastio sve parove u Zadruzi: Luna besna zbog onoga što će im od sada biti uskraćeno! (VIDEO)

Zadrugari od sada mogu da zaborave na seks u tuš kabini

  • 28

Veliki šef poslao je pismo zadrugarima kojim ih je obavestio da će im biti uskraćeno postavljanje čaršafa u tuš kabini koju su koristili svi parovi kako bi u njoj razmenjivali nežnosti.

- Zadrugari, podsetićemo vas kako je došlo do kamera u kupatilu. Većina vas nije želela da poštuje pravilo koje je govorilo o tome da niko više od jedne osobe tamo ne može da boravi. Na osnovu vaših glasova ste vi odlučili da vam ne smeta to što ćemo moći da vas snimamo u toaletu. Par meseci nakon toga, baš oni koji su rešili da se postave kamere počeli su da kače čaršave u tuš kabinu. S obzirom na to da je ovo prešlo u naviku, doneli smo sledeću odluku. Kačenje čaršafa u tuš kabinu je zabranjeno. Neophodno je da nosite i bubicu - pisalo je u pismu Velikog šefa.

Zadrugari, Printskrin: TV Pink

Marko i Luna, David i Ana najviše su se iznenadili, ali i uznemirili ovom odlukom, dok je jedina Aleksandra likovala zadovoljna što će im seks biti na neki način uskraćen tokom boravka, makar što se tiče skrivenih mesta.

Pogledajte kako je sve to izgledalo na snimku ispod teksta:

VIDEO: Zadruga specijal: Povratak Aleksandre uzdrmao Zadrugare, ovako su reagovali

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Silvija

    9. april 2019 | 18:06

    Uskracena joj sigurno pamet koje uopste nema

  • dejana

    9. april 2019 | 21:53

    Joj,pa Luna sad nema razloga ni da se okupa.

  • Hmmm

    9. april 2019 | 22:34

    Izgleda da devojka koja je opterecena sex.m,pozama i ne stidi se da javno o tome prica pred milionima, ustvari to radi za reklamu i katalog.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA