Miljana oplela po Sanji i Ani, tvrdi da zna i njihovu "cenu": To su sve proverene informacije!

- Tačno se zna koje su devojke sumnjivog morala! - tvrdi Miljana Kulić, bivša učesnica Zadruge

  • 14

Budući da je ovih dana aktuelna tema o prostituciji i navodnim starletama i učesnicama Zadruge koje prodaju svoje telo, i Miljana Kulić nije odolela da ne prokomentariše ovu temu.

Već danima se u Zadruzi ime Sanje Stanković i Ane Korać dovodi u vezu sa prostitucijom, a što se tiče bivše učesnice Zadruge, ona tvrdi kako ima dokaze da je istina da se njih dve bave najstarijim zanatom.

- Tačno se zna koje su devojke sumnjivog morala! Sve što sam pričala, stojim iza toga! Od 100 do 500 evra se kreće cena, zavisi kakvo je zadovoljstvo u pitanju - rekla je Miljana u emisiji "Premijera vikend specijal", a potom izgovorila i imena.

Ana Korać i Sanja Stanković/ Printskrin: Youtube/Zadruga Official

- Sanja, naravno, to se vidi iz aviona i zna se, to su sve proverene informacije. Ana Korać, takođe - tvrdi Miljana koja je prokomentarisala i Sanjinu vezu sa Jovanom Tomić Matorom.

- Čisto iz interesa! Ona je dama sumnjivog morala, njeno telo ima cenu i u ovom trenutku joj odgovara Jovana, posle će ići dalje - izjavila je Kulićeva.

Miljana Kulić/ Foto: Marko Jovanović

Podsetimo, Sanja Stanković osuđena je pre 5 godina za bavljenje prostitucijom.

VIDEO: Dok su Sanju kamenovali rečima Matora od besa izgubila glas

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Cica

    14. april 2019 | 17:56

    Bolje da gleda sebe sta radi i nasta lici. Kad neko o nekom prica a napravio dete u rijalitiju sa alkoholicarem koji je stariji. I ona i njena majka pune moralnih vrednosti. Al ajde ovo je rijaliti. A mi kao da smo budale prvo kao pobegla iz zadruge a sad moze i svadba. Tako i Aleksamdra. Drvlje i kamenje na nju a sad je vratili i prave pricu a ona sa 17 prosla vise negp neko sa 50. Ne branim ni Anu ni Sanju ali ne vidim moralnu razliku. Samo zavisi iz kog ugla gledas.

  • Mara

    14. april 2019 | 17:57

    Cuti miljana nistni tnisi bolja ia

  • GISKA

    14. april 2019 | 18:10

    MA STA MISLILI O MILJANI,,,,RELA JE ISTINU....TO SMO GEDALI,,,CITAL,,,VIDELI MNOGO TOGA..TTAKO DA NEMA RAZLOG KMENTARISATI,,I NEGIRATI,

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA