≫ 

"Aleksandra, ti si za njega avion": Stanija osula paljbu po Davidu, Dragojević je žestoko izvređao, a onda je Dobrojevićeva uputila poruku Subotićevoj (VIDEO)

- Davida gledam kroz prizmu kroz prizmu Filipa (Panajotovića), i priča koje sam imala posle Farme 4 - rekla je Stanija

  • 17

U "Zadruzi" su puštani snimci uspomena, a na malim ekranu zadrugari, kao i gledaoci, su mogli da vide onaj koji se tiče Aleksandre i Davida. O snimku su posle pričali takmičari, između ostalog Stanija, koja je osula paljbu po Davidu.

- Bolje ovo da ne komentarišem. Davida gledam kroz prizmu kroz prizmu Filipa (Panajotovića), i priča koje sam imala posle Farme 4, kada su fanovi upravljali našom vezom. Ne mislim da nije bilo emocija, sa Aleksandrine strane više, a onda dođe tako neki fićfirić, vidi dobru ribu, popularnu u rijalitiju , sve zarad 5 minuta slave, popularnosti, fanova, Instagram, para. Imamo devojku koja ima izraženeo da bude voljena, da želi da ima porodicu, a onda se on tu našao, kao da podmetne leđa i da izigrava nekog superheroja... - rekla je Stanija.

- Popušiš mi ku*ac, fićfiriću. Fićfirić, u usta te je*em. Je*em ti brata u usta, u glavu, je l' si čula - rekao je David

- Aleksandra, ti si za njega avion. Eto mu Ane, eto mu 10 Ana, teraj ga u tri lepe - rekla je Stanija.

- Hvala - rekla je Aleksandra.

Pogledajte snimak:

VIDEO: Zadruga Specijal: Kada je osuđena Sanja Stanković za prostituciju, i da li je Biljana Dragojević promenila mišljenje o Aleksandri Subotić! (VIDEO):

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Budan

    14. april 2019 | 21:07

    Hahaha, ficfiric u sarenim carapama se bas usrecio sa krivonogom elitnom! Posrecilo mu se burazeru, bas!

  • Ja

    14. april 2019 | 18:53

    Stanojka drži slovo! Ovaj David ljiga, ova Subotička sta ce jadna dobro je i ovakva, a baka Stanojka hvata kadar preko njih jer je još nebitnija od ovih totalno nebitnih. Haha! Nafuralaa se jer je imala 98% protiv one sto je bila kao fikus u rijalitiju i kojoj je juče istekao ugovor pa otišla. Stanojka, nebitna si.

  • Dex

    15. april 2019 | 08:48

    Sve ste vi avioni ,dok ne poskidate sminku vestacke sise vestacke trepavice vestacko dupe i tek onda vidimo da vi niste ni dron .

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA