≫ 

Aleksandrin novi dečko ima 40 godina, a zbog jednog podatka o njemu David će poludeti!

  • 11

Alekdandra Subotić s vremena na vreme uputi pozdrav izvesnoj osobi iz spoljnog sveta, a onaj ko joj je vratio veru u ljubav nakon izdaje koju je doživela jeste Novosađanin V.A!

Kako se priča, u pitanju je V.A. koji ima 40 godina, a Aleksandra se sa njim spojila dve nedelje nakon Davidove javne prevare i izdaje sa Anom Korać. Ono zbog čega Davidu Dragojeviću neće biti pravo sigurno je podatak da Aleksandra novog momka poznaje od ranije, isto kao i on.

- Aleksandra i njen novi dečko upoznali su se pre nekoliko godina dok je on organizovao obezbeđenje u beogradskim i novosadskim klubovima. Ona je tada izlazila svake večeri i brzo su počeli da simpatišu jedno drugo. Ništa ozbiljnije se u tom periodu među njima nije desilo, budući da je tada bila očigledna razlika u godinama, ali je oduvek postojala hemija. Povremeno su se dopisivali na društvenim mrežama, ali to je prestalo kada je ona započela vezu sa Davidom - kaže izvor.

Aleksandra Subotić i David Dragojević u vreme ljubavi, Foto: Instagram/___californication

- V. A. je nekoliko puta pisao Aleksandri dok je bila sa Davidom, ali ona nije odgovarala na poruke. Nisu se čuli tri godine, sve dok mu malo nakon što ju je Davi prevario nije lajkovala fotografije na Instagramu. On je to shvatio kao zeleno svetlo, poslao joj je poruku i posle nekoliko dana dopisivanja našli su se na ručku - tvrdi sagovornik.

Inače, V.A. je i te kako poznat u Novom Sadu, važi za jednog od žešćih momaka po pitanju izgleda, a nikada se nije ženio, piše Alo.

Podsetimo, Aleksandra je u ekskluzivnoj ispovesti za Telegraf nakon diskvalifikacije rekla da nema dečka, pa ostaje da vidimo šta je istina.

VIDEO: Velika ispovest Aleksandre Subotić: O prevari, Ani i Davidu, o životu sa njegovom majkom

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Ivana

    17. april 2019 | 11:26

    Nastavila devojka po starom,kao sto je radila I pre Davida,samo opasne I zestoke momke,teske kriminalce bira.Nije ni cudo ko ju je napravio I odgajio,devojka nije sposobna da nadje nekog normalnog momka svojih godina,,

  • posiden

    17. april 2019 | 11:38

    Pa ona nije za nizasta drugo.

  • Odma

    17. april 2019 | 13:48

    ALEKSANDRA BAS SI DOSADNA I UPORNA DOSTA VISE

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA