≫ 

Ljuba opalila Lazaru dve šamarčine i pljunula ga iz sve snage kad joj je rekao: "Ne možeš da budeš šampion ako nisi majka!" (VIDEO)

Iako je u početku bila hladna, Ljuba je u jednom trenutku izgubila kontrolu

  • 18

Ljuba Pantović pobesnela je na Lazara Jeremića koji joj je dobacivao kako se u sve gura dok je šetala sa Draganom Mitar, kojoj ovih dana pomaže da izgubi 20 nabačenih kilograma.

- Ajmo, Ljubo, treneru, idemo, trpaj se u sve! Trpaj se u sve, Ljubice! Ljuba maser, Ljuba trener, Ljuba nutricionista, Ljuba motivator...idemo, Ljubo, trpaj se u svemu! - dobacivao je Lazar Ljubi, koja je prvo ostala smirena, a onda mu je prišla i burno mu odreagovala.

- Sve bi bilo u redu, ali ku*ac nemam... Koje su to rijaliti fore? Još da imam ku*ac i da se zovem David i da ti ga strpam u usta... Tvoj problem je što si nesrećno zaljubljen - rekla mu je Ljuba unoseći mu se u facu, a on joj je odgovarao.

Ljuba Pantović/ Printskrin: TV Pink

- Tako si nebitna u celoj priči - poručio joj je Lazar.

- Toliko si bitan da si izleteo pre mesec dana. Propali fudbaler protiv šampiona. Uvek ćeš biti propali fudbaler - uzvratila mu je Ljuba.

- Ti treba da budeš majka. Treba da budeš majka. Ne možeš da budeš šampion nikad na svetu ako nisi majka! Da bacim porodicu i sve da bih bio šampion?! - govorio joj je Lazar, na šta ga je ona dvaput ošamarila, pa na sve to još i pljunula.

Pogledajte snimak na početku teksta.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Kova

    17. april 2019 | 18:20

    Pa sta ima Lazar da se mesa u vezu Ana-David-Aleksandra-Ljuba! To nije njegov biznis, ali se izgleda Lazar bas vrti oko Davida! E, pa ne moze tako lako proci sa Ljubom!

  • Tviti

    17. april 2019 | 19:45

    Ljuba mi se ne dopada kao osoba, ali ovaj put je Lazar kriv jer provocira ljude za najbolnije teme. I ja bi mu ih nalupala da se meša u ono sto ga se ne tice

  • Majka tri devojčice

    17. april 2019 | 16:37

    Dečko je u pravu, ali nju očigledno istina boli

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA