"Ja njega kad vidim... To je bolesno!": Mina priznala šta stvarno oseća prema Đeksonu i nije skidala osmeh sa lica (VIDEO)

Mina Vrbaški prisetila se svog bivšeg dečka i turbulentne veze koju je imala sa njim

  • 7

Mina Vrbaški prisetila se u razgovoru sa Pavlom svog bivšeg dečka Nemanje Đerića Đeksona koji je sa njom učestvovao u Zadruzi 1, kada su imali burnu vezu.

- Nedostaje mi ta konjina, majke mi. Konjina jedna - rekla je Mina sa osmehom o Nemanji, a i Pavle se složio sa njom da je "gotivan momak".

Mina je otkrila da se Đeksonom upoznala pre jedno dve godine na jednom nastupu, te da se tada nisu ni gledali ni pričali, a posle njihove burne veze isplivao je snimak koji je ona snimila i objavila na Instagramu, a na kojem je Đekson slučajno uleteo u kadar - dok se zezala sa drugima.

- Posle prve sezone svi mi šalju taj snimak, i kao dok se nisu poznavali i tad su se družili... Ja rekoh šta?! Sa tim konjinom sam bila! - ispričala je Mina.

Mina i Đekson imali su burnu vezu u Zadruzi 1/ Printskrin: TV Pink

- Ja ne mogu da shvatim šta vide na Đeksonu, ne mogu da ukapiram šta vide na čoveku koji je kao grana, nosat... - komentarisao je Pavle posle toga.

- Ima toliku harizmu. Ima nešto. Ja njega obožavam! I danas... Ja njega kad vidim, ne znam... To je nešto toliko bolesno što sam imala sa njim, ne znam... Đekson je unikat! - rekla je Mina iskreno o svom bivšem dečku, ne skidajući osmeh sa lica.

Pogledajte snimak:

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Boki

    20. april 2019 | 10:19

    Za takve kao što je ona i Milojko je unikat.

  • lemi

    20. april 2019 | 11:02

    da ne budemo bezobrazni, znamo mi zbog cega ne mozes da ga zaboravis

  • 👏👏👏👏

    20. april 2019 | 10:28

    Tooooooo ,sto misli jedna Vrbaski za Djeksona, vijest dana!!! A sto mislimo mi o njima nikome ništa! Postadose nocne dame elita, bre !

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA