≫ 

"U početku sam stvarno bio zaljubljen": David pred Anom progovorio o vezi sa Aleksandrom

- Počelo je to sve kada su počele svađe sa bratom, to je počelo da me guši, uvek neki stresovi - rekao je David

  • 10

Ana Korać je posle emisije "Pitanja novinara" popričala sa Davidom Dragojevićem o vezi koju je imao sa Aleksandrom Subotić. Ana je prvo pitala Dragojeviča kako se on zaljubio u Aleksandru i kako je izgledala njegova veza sa Subotićevom.

- U početku sam stvarno bio zaljubljen, ali sam kasnije navikao na sve to. Počelo je to sve kada su počele svađe sa bratom, to je počelo da me guši, uvek neki stresovi. Kasnije smo išli na more sa Ljubom. To je bio početak kada nama je bilo lepo. Dosta smo stvari prošli zajedno. Pričala je da nema nikoga, da nema ni mamu ni tatu. Iz navike sam sve to radio, navikao sam da sve to volim. To nije isto kao kada kažem da tebe volim. Ta ljubomora i posesivnost me je gušila - rekao je David.

- Jesi li ti njoj govorio da želiš da raskineš sa njom i da je ne voliš? Je l' ona znala da vi to radite zajedno ili je živela u iluziji da ti nju voliš? Govorio si da ste imali veliku ljubav, to je problem. Kako si mogao da prihvatiš tu lažnu veridbu i trudnoću? - pitala je Ana Davida.

- Ona je bila sa detetom, ja sa nju štitio. Uvek sam joj neke stvari natrljao na nos. Bilo mi je žao, ja sam takav i nisam mogao odmah da presečem, sve je bilo gore i gore. Ona je mislila da ne može bez mene, to je bila jedna navika. Mi smo radili sve zajedno - pričao je Dragojević.

- Da ja ovde nisam bila ti bi i dalje živeo u toj zabludi? Jesi li ti njoj rekao nekad da je ne voliš? - pitala je Ana opet Davida.

- To bi trajalo dok ne izađemo odavde, ja to ne bih više trpeo. Jesam, rekao sam joj. Ja sam njoj rekao da bi voleo da se razdvojimo na nekoliko dana, ona mi nije dozvoljavala. Ona je meni govorila da nikada nije osećala ljubav kao onu što sam joj ja pružao. Kod mene se ljubav ugasila, ostalo je da je poštujem i čuvam. Ostala je navika - rekao je Dragojević.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Boki

    27. april 2019 | 14:38

    Jedino što Davida može oprati je pokajanje i traženje oproštaja od Aleksandre,a ne napad na nju.Kada nekog izdaš,prevariš onda tražiš oproštaj,a ne opravdanje za sebe,još gore pljuvanje po osobi koju si izdao.David i Aleksandra su živeli u vanbračnoj zajednici,koja je čak i pravno izjednačena sa bračnom,a uključivala je i dete.Takva zajednica podrazumeva obaveze,odgovornost, i moralnu,i materijalnu podršku.Ako je izdaš,tražiš oproštaj.Pokaješ se

  • Rule

    27. april 2019 | 11:39

    Jadnici. Kad u ljubavi oboje lazu, ta ljubav nema perspektivu.

  • Adi

    28. april 2019 | 20:43

    Ej, tugo! Ne zna se ko je gluplji, ili ovaj sto prica, ili ova sto slusa njegove price!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA